HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bimeks 'Bi İmza' kampanyasıyla kredi kartsız alışverişe imkan tanıyor

Bimeks, kredi kartı kullanmayan tüketicilere kredi kartsız alışveriş yapma imkanı sunuyor. Bimeks, kredi kartsız yapılan alışverişlerde tüketicilere 24 ay taksit seçeneği getiriyor.

Bimeks 'Bi İmza' kampanyasıyla kredi kartsız alışverişe imkan tanıyor

Türkiye'de teknoloji perakende zinciri olarak hizmet veren Bimeks, kredi kartı kullanmayan ya da kredi kartı limiti alışveriş tutarını karşılamayan tüketicilere kredi kartsız alışveriş yapma imkanı sunuyor. Bimeks, kredi kartsız yapılan alışverişlerde tüketicilere 12 ay ya da 24 ay taksit seçeneklerini sunarken, bu uygulama için Paytrust sisteminden faydalanıyor. Bimeks'in 'bi imza' kampanyasından faydalanmak için alt limit 750 TL, üst limit ise 15 bin TL olarak belirlendi.

'Bİ İMZA' İLE KREDİ KARTSIZ ALIŞVERİŞ İMKANI

Bimeks ile Enigma Credit Bureau Bilgi Teknoloji Hizmetleri A.Ş arasında yapılan anlaşma ile, müşteriler Bimeks mağazalarında alışveriş yaptıklarında, kredi kartı veya nakit ödeme yerine, 750TL ile 15.000TL aralığındaki alışverişlerini Paytrust ile 12 veya 24 aya kadar taksitlendirebilecekler. Tutarın %10'u peşinat alınır.

Taksitlendirme işlemi için müşterilerimizin yanlarında bulundurmaları gereken tek evrak kimlik belgeleridir ( kimlik belgesinin arka yüzündeki bilgiler gerekli olduğu için sürücü belgesi ile işlem yapılamamaktadır ) İşlemleriniz geçerli bir kimlik ve imzalarınız dakikalar içerisinde sonuçlandırılacaktır.

Paytrust sisteminde; müşterilerin kendi rıza ve onayları ile muhtelif kamu ve özel kuruluşlar nezdinde Enigma tarafından risk analizleri yapılmaktadır ve analiz neticesi Bimeks'e iletilmektedir.
Bunun için müşterilerin bir bankada kayıtlı olan cep telefonuna SMS gönderilmektedir. Bankalarda kayıtlı bir cep telefonu bilgisi bulunmayan müşteriler için Paytrust ile ödeme seçeneği uygulanamayacaktır.

Analiz sonrasında taksitli alışveriş talepleri onaylanan müşterilerimiz için ölüm, sürekli sakatlık istem dışı işsizlik, maaş farkından doğan finansal yetersizlik ve kritik hastalık durumları için Ferdi Kaza ve Borç Ödeme Sigortası Genel Şartları çerçevesinde lehdarı Şirketimiz olmak üzere S.S.Koru Sigorta Kooperatifi'nce sigorta yapılmaktadır.

Bu sayede yukarıda anılan durumlarda müşteriler kendileri veya yakınları için sigorta güvencesi tahtında borç endişesi yaşamamış olacaklardır.

Paytrust 12 veya 24 ay taksit imkanının yanısıra, senet, kefil, evrak gibi prosedürleri de içermediği için müşterilerimiz için hem yeni hem de cazip bir seçenektir. Ayrıca kredi kartı kullanımı söz konusu olmadığı için müşterilerin kredi kartı limitini veya banka kredi limitini etkilememektedir.

BİMEKS

Bimeks, 1990 yılında Akgiray ailesi tarafından kuruldu. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte Bimeks; bilişim teknolojisi, tüketici elektroniği, beyaz eşya ve küçük ev aletleri gibi ürünleri satmaya başladı. Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan ilk teknoloji perakende şirketi oldu. Toplam cirosu 2011 yılında 396 Milyon TL olan Bimeks'in Mayıs 2012 itibari ile Türkiye'de 41 ilde 66 mağazası vardır. Bimeks, Eylül 2013'te büyük bir satın almaya giderek Dixons Retail PLC'ye ait olan Electro World'ün Türkiye kolunun %100'ünü satın almıştır. Kasım 2013'te Bimeks, Electro World ile birleşmiş ve Electro World, Türkiye'deki mağazalarının tamamını Bimeks'e devretmiştir. Böylece Electro World'ün Türkiye'deki faaliyetleri tamamen son bulmuştur.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler