HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Binali Yıldırım İzmir’e teşekküre geldi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçimin ardından ilk ziyaretini kendisine en çok oy veren ilçe belediyesini de partisinin kazandığı Kemalpaşa’ya yaptı.

Binali Yıldırım İzmir’e teşekküre geldi

Yıldırım, “Biz İzmir’e kendimizi daha iyi anlatacağız. Herkes şunu iyi bilmelidir. Artık İzmir bugün dünkü gibi değildir. İzmir hareketlenmiştir. İzmir hizmet siyasetinin işaretini vermiştir. Bugün bir belediyeden altı belediyeye AK Parti için şans vermiş 'haydi kendinizi gösterin’ demiştir” dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım seçimlerin hemen ardından yaptığı, "Başarısız olduk” açıklamasının ardından bu kez partisinin kazandığı altı ilçe belediyesini ziyarete geldi. Binali Yıldırım seçimden sonra ayrıldığı İzmir’e dönüşünde havalanında partilerce karşılandı. VİP salonu önündü mini miting yapan Yıldırım, konulan kürsüden partililere seslendi. Yıldırım, seçimlerde kendisine destek veren parti teşkilatına ve İzmirlilere teşekkür etti, “Bu zorlu seçimi tüm engellere, olumsuzluklara rağmen kazanarak ipi göğüsleyen Ödemiş, Selçuk, Torbalı, Menderes, Kemalpaşa ve Kınık ilçe belediye başkanlarımızı da yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum. Ancak bu 6 belediyemiz değil, canla başla çalışarak İzmir’de yerel seçimlerde AK Parti adayları olarak oyumuzu arttırmayı başardık” şeklinde konuştu. İzmir’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını savunan Yıldırım şunları söyledi,

“İzmir’in şifreleri çözülmüştür. Genleri değişmeye başladı. O nedenle 30 Mart Seçimleri toz duman içerisinde. Maalesef ulusal gündemle çok yoğun bir şekilde geçmesine rağmen biz İzmir’e vizyonumuzu, projelerimizi, gelecek İzmir hedeflerimizi anlatmak için canla başla çalıştık. Demek ki mesajımızı bütün hemşerilerimize yeterince verememişiz. Bu bir başlangıçtır. Gittiğimiz yol doğru bir yoldur. Bundan sonra İzmir’i yönetenlerin işi hiç de kolay olmayacak. Gözümüz üzerlerinde olacaktır. İzmir için ya çalışacaklar ya çalışacaklar. Çalışmazlarsa sonucuna da katlanacaklar. İzmir için bu şarkı burada bitmez.”

Ardından Kemalpaşa Belediyesi’ne geçen Yıldırım, belediye önünde otübüsün üzerinden konuştu, “Kemalpaşa kendine yakışanı yaptı. 30 Mart seçimlerinde ben “lafa bakmam işe bakarım, hizmete bakarım’ dedi. “Daima hizmet daima millet’ dedi. Bu kampanya boyunca sizlerden hep destek ve sevgi gördük. Yüzünüzde heyecan ve neşe gördük. Bu bizim için en büyük gururdur, başarıdır. Buraya geldiğimizde dedik ki “biz ilk ziyaretimizi en yüksek desteği veren ilçeye yapacağız’. İlçe başkanı dedi ki “bakanım hiç endişemiz olmasın senin ilk ziyaretin Kemalpaşa’ya olacak’ dediler. Onlar bunu söylerken size güvendiler. Siz onların güvenlerini boşa çıkarmadınız Arif Uğurlu’yu belediye başkanı yaptınız” dedi.

“BAŞBAKAN KAYBEDİLDİĞİNDE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ”

Binali Yıldırım, Başbakan’ın 2009 yılında AK Parti Kemalpaşa’da belediye başkanlığı kaybedildiğinde çok üzüldüğünü belirterek, “Ama Kemalpaşalılar dedi ki 'uzun adam hiç merak etme Kemalpaşa bunu bir yere not etti.' 2014 işte Kemalpaşa işte AK Parti. Hayırlı uğurlu olsun. Seçimler bitti bundan sonra hizmet zamanıdır. Kampanyamızı yaptık çok çalıştınız çok gayret ettiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Sıra Arif Uğurlu ve 14 meclis üyesinde. Belediyede artık parti rozeti çıkıyor. Hizmet rozeti yerini alıyor. Bizim anlayışımızda çok oy verdi çok hizmet, az oy verdi az hizmet yok. Hizmet millet için siyaset seçim için. Siyaseti yaptık, seçiminizi yaptınız artık Arif Uğurlu’nun arkadaşlarının görevi ‘nerede kalmıştık’ diyecek yola devam edecek. Dün olduğu gibi bugün de yarın da İzmir’in hizmetlerini yapmaya devam edeceğiz. Biz İzmir’e kendimizi daha iyi anlatacağız. Herkes şunu iyi bilmelidir. Artık İzmir bugün dünkü gibi değildir. İzmir hareketlenmiştir. İzmir hizmet siyasetinin işaretini vermiştir. Bugün bir belediyeden altı belediyeye AK Parti için şans vermiş 'haydi kendinizi gösterin’ demiştir. Çok teşekkür ediyoruz. CHP’nin hamaset ve ideoloji belediyeciliği ile AK Parti’nin hizmet belediyeciliği arasındaki farkı halkımız görecektir” dedi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler