HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Binali Yıldırım trafik denetimlerine katıldı: Bu iş başbakanlıktan daha kolaymış

Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçiren Başbakan Binali Yıldırım Çamlıca Gişeler'de trafik denetimi yapan ekipleri ziyaret etti. Başbakan Binali Yıldırım trafik denetimlerine bir süre katıldı ve sürücüleri durdurup onlarla bayramlaştı. Sürücülere çikolata ikram eden ve çocuklara harçlık veren Yıldırım, "Bu iş başbakanlıktan daha kolaymış" esprisi yaptı.

İstanbul Çamlıca Gişeler'de trafik denetimi yapan ekipleri ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, sürücülerle de sohbet edip çikolata ikram etti.

Yollardaki sürücülere uyarıda bulunan Yıldırım, "Lütfen dikkatli şekilde evinize dönün. Yolların kralı olmaz kuralı olur. Sağ salim yakınlarınıza kavuşun"dedi.Yıldırım sürücülerle bayramlaşırken de "Bu iş başbakanlıktan daha kolaymış" esprisi yaptı.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM SÜRÜCÜLERLE BAYRAMLAŞTI

Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Çamlıca Gişeler'de trafik denetimi yapan ekipleri ziyaret etti. Trafik denetimlerine de bir süre katılan Yıldırım, sürücüleri durdurup onlarla bayramlaştı. Sürücülere çikolata ikram eden ve çocuklara harçlık veren Yıldırım, "Bu iş başbakanlıktan daha kolaymış" esprisi yaptı.

'KURALLARA UYUN'

Telsiz kanalından görev yapan polislerin bayramını kutlayan Yıldırım tatil dönüşü için de sürücülere şu uyarıda bulundu: "Lütfen dikkatli şekilde evinize dönün. Kurallara uyun. Yolların kralı olmaz kuralı olur. Sağ salim yakınlarınıza kavuşun."


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler