HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir servis skandalı daha: 3 yaşındaki çocuk serviste unutuldu

İstanbul’da okul servislerinde yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Kadıköy’de dün 3 yaşındaki Selin Eda A.’nın annesi, kızını sabah servise bindirdi. Servis 09.15’te anaokuluna ulaştı. Sürücü Mehmet Mustafa U. ile hostes Reyhan B., öğrencileri indirdikten sonra Gebze’ye doğru yola çıktı. 60 kilometre yol giden ikili araçtan indi. Reyhan B. ve Mehmet Mustafa U., saat 14.00 sıralarında geri döndü. İkili kapıyı açtıklarında 3 yaşındaki çocuğu ağlarken buldu.

Bir servis skandalı daha: 3 yaşındaki çocuk serviste unutuldu

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre; minik Selin’in okula gelmediğini fark eden öğretmeni okul yönetimine bilgi verdi. Ancak okul yönetimi olayı kapatmak için Selin’in ailesini aramadı.

Anne Esin Beyhan A., bir okul çalışanının gizlice haber vermesi üzerine okula gitti. Okul yönetiminin çocuğunun okula gelmediğini söylemesi üzerine Esin Beyhan A. şok geçirdi. Ağlamaya başlayan anne, dışarı çıkıp kızının kapıda bekleyen servis aracında olduğunu görünce bu sefer şaşırıp duruma anlam veremedi.

ŞOFÖR İTİRAF ETTİ

Anne Esin Beyhan A., gerçeği servis sürücüsünün itirafıyla öğrendi. Servis sürücüsü, çocuğunun araç içerisinde uyuyakaldığını ve kendilerinin de durumu Gebze’de fark ettiğini, okulun çıkış saatini bekleyerek çocuğu geri getirdiğini itiraf etti.

Olayın ortaya çıkması üzerine anne Esin Beyhan A., sürücü, hostes ve olayı kendisinden saklayıp kapatmaya çalışan okul yönetiminden şikayetçi oldu.


En Çok Aranan Haberler