HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bir Yaz Gecesi Rüyası için geri sayım başladı! Biletler yok satıyor

Dünyaca ünlü yönetmen Aleksandar Popovski ile tekrar sahnelere dönecek olan Shakespeare'in 'Bir yaz gecesi rüyası' oyunun biletlerinin ön satışlarına tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi. Oyunun biletleri ön satışa özel fiyatıyla www.mobilet.com adresinden alınabiliyor.

Bir Yaz Gecesi Rüyası için geri sayım başladı! Biletler yok satıyor

9 Kasım’da Uniq Hall’de sahnelenecek Shakespeare’in ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ oyununun ön satışına yönelik talep artarak devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ için tiyatro severler oldukça heyecanlı.

BAŞROLDE ODÜLLÜ OYUNCULAR VAR

Dünyaca ünlü yönetmen Aleksandar Popovski ile tekrar sahnelere dönecek oyunun başrollerini ise ödüllü oyuncular Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan, Sezai Aydın, Beyti Engin ve Arda Aydın paylaşıyorlar.

BİLETLERİN ÖN SATIŞLARI İÇİN ÖZEL FİYAT

İlginç akrobatik detayları, kırmızı kadife perdeleri ve sahne tekniğinde devrim yaratan orman efektiyle sergilenecek oyunun biletleri ön satışa özel fiyatıyla www.mobilet.com adresinden alınabiliyor.

BİR YAZ GECESİ RÜYASI

Makedon Yönetmen Aleksandar Popovski’nin, tasarımcı Sven Jonke’yle birlikte reji ve tasarım ödüllerine layık görüldüğü ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’, Arda Aydın yapımcılığında modern ve fantastik bir rejiyle seyirciyle buluşacak. Shakespeare'in en sevilen klasiklerinden biri olan bu eğlenceli oyunun başrollerini ödüllü oyuncular Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan, Sezai Aydın, Beyti Engin ve Arda Aydın paylaşıyorlar.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler