HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Biz yandık, başka anneler yanmasın'

Amasya’da incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile karşılaşan bir şehit annesi çözüm sürecine destek verdi.

'Biz yandık, başka anneler yanmasın'

AMASYA (İHA) - Oğlu Erhan Taşan’ın 7 aylık askerken 15 yıl önce Hakkari Yüksekova’da mayına basması sonucu şehit düştüğünü anımsatan anne Fatma Taşan, Bozdağ’a seslenerek, “Televizyonlarda çok perişan oluyoruz yani. Durdurun ne var. Biz yandık başka anneler yanmasın. Sizlerin de var evladı. Evlat acısı çok zor. O şehit gelmedikçe biz evde huzurlu oluyoruz” dedi.

Teröristbaşı Öcalan’ı kast eden şehit annesi, “Bir de şu adamı çıkarmasınlar ne olur. Televizyona çıkarmasınlar şu adamı. Temelli perişan oluyorum. O adamı gördükçe yani televizyonu kırasım geliyor” diye konuştu.

Acılı anneyle bir süre görüşen Başbakan Yardımcısı Bozdağ da bütün dertlerinin terörü bitirmek olduğunu söyledi.

BOZDAĞ’DAN DAMADA 3 ÇOCUK HATIRLATMASI

Amasya Valisi A. Celil Öz, Amasya Milletvekilleri Naci Bostancı ile Avni Erdemir, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve AK Parti İl Başkanı Osman Faik Salman ile birlikte şehri dolaşan Bekir Bozdağ, karşılaştığı gelin ve damada da Başbakan Erdoğan’ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlattı. Yasemin Yiğit, Süleyman Arlı çiftine mutluluklar dileyen Bozdağ, vatandaşlarla da sohbet edip, ziyaret ettiği Büyükağa Kuran Kursu'nda öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Güncel haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler