HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bizim Hikaye izle: 13. yeni bölümde Barış'ın özürleri işe yaramayacak! Fox TV izle

Bizim Hikaye yeni bölümde Filiz Barış shipçilerini kötü haberler bekliyor. Fragmanlara bakılırsa Bizim Hikaye yeni bölümde Barış ne kadar özür dilese de Filiz, ailesinin başını derde sokan Barış'ı atfetmeyecek. İşte Bizim Hikaye yeni bölüm izleme linki ve 13. Bölümden detaylar...

Bizim Hikaye izle: 13. yeni bölümde Barış'ın özürleri işe yaramayacak! Fox TV izle

Fox TV'de ilgiyle takip edilen Hazal Kaya'nın sevilen dizisi Bizim hikaye bu akşam 13. bölümü ile devam edecek. Bizim Hikaye yeni bölümde Barış kendini affettirmek için Filiz'e dil dökecek ve evin parasını tamamlamak için adım atacak. Ancak bu hamle Hikmet ve Rahmet'i büyük bir tehlijkeye sokacak. Tabii Filiz bu durumu pek iyi karşılamayacak.

BİZİM HİKAYE 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kiraz’ın aniden yükselen ateşi, Filiz ve Barış’ın yine beraber hareket etmelerine sebep olur. Kiraz’ı bekledikleri sırada, Barış kendini açıklamaya çalışır ama Filiz’in ona ördüğü duvarlar en büyük engelidir. Ancak Barış yine de pes etmez.

Şeyma’nın yaşadığı şok, onu yeniden eve kapatır. Şeyma içindeki enerjiyi atabilmek için, kendini ev işlerine verir. Bundan en zararlı çıkan ise Fikri olur. Fikri çareyi evden kaçmakta bulur, ama dışarıdaki hayatın çok da kolay olmadığını öğrenir.

Rahmet, Müjde’den gizleyerek Duygu’nun doğum gününe gider. Ancak bu programın sonu Rahmet için kötü biter. Rahmet kendini karakolda bulurken, onun imdadına yetişen yine Müjde olur.

Barış, evin parasını tamamlamak ve Basri’yi göndermek için Ali ile bir işe daha girer. Filiz’in yardımına koşmak için sadece kendini değil, Hikmet ve Rahmet’i de farkında olmadan büyük bir tehlikenin içine sokmuştur.

BİZİM HİKAYE İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Filiz ile Barış arasında iplerin kopacağı Bizim Hikaye 13. yeni bölümü akşam internetten izlemek isterseniz dizinin yayın saati olan 20.00'de aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin online canlı yayınına direkt olarak erişebilirsiniz.

Bizim Hikaye izle (Fox Tv, 20.00)

BİZİM HİKAYE 13. BÖLÜM FRAGMANI

BİZİM HİKAYE YENİ BÖLÜM ÖNCESİ İZLEYİCİ YORUMLARI

Dizinin hayranları heyecanla yeni bölümde olacakları bekliyorlar. Özellikle Barış ile Filiz arasında yaşanacaklar merak ediliyor.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Filiz ailesini bir arada tutmak için kontrolü yeniden ele alır. Barış da kendini Filiz’e affettirme çabası içindedir. Ama Filiz onun yeniden hayatına girmesine izin vermez. Aniden Elibol ailesinin kapısını çalan bir akraba, ev üzerinde hak iddia ederek herkesi şaşkınlığa uğratır. Filiz ve kardeşleri evsiz mi kalacaklardır.
Üniversite hocası Erkan da Rahmet’e bir matematik yarışmasına katılması için teklifte bulunur. Müjde bu tekliften hiç hoşlanmazken, Rahmet kendini bambaşka bir dünyanın içinde bulur. Hikmet de hala içini kemiren Asım şüphesinin peşinden gitmektedir. Asım’ın babası olup olmadığını kanıtlamak için bulduğu bütün çözümler sonuçsuz kalır. Ancak son anda aklına gelen bir fikir, onu sonuca çok yakınlaştırır.

Fikri, Şeyma’nın evinde rahat hayatını sürdürmeye devam ederken, Tülayların evinde meydana gelen bir kaza, hepsinin soluğu kahvede almalarına sebep olur. Barış tüm bunların dışında kalmaya daha fazla dayanamaz. Barış’ın hamlesi, Filiz’le ilişkilerini ciddi anlamda değiştirecektir.

BİZİM HİKAYE'NİN DUYGU'SU AYHÜN AYDIN KİMDİR?

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aygün Aydın, Bu Tarz Benim yarışmasıyla tanınan bir isim. Yarışmanın ardından İnadına Aşk dizisinde rol kapan Aygün Aydın, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde de rol alarak adını duyurdu. Daha sonra Fox TV’de yayınlanan Gardırop Savaşlarında da dikkatleri çekti.
Beykent Üniversitesi TV Haberciliği ve Programcılığı bölümünü bitiren genç oyuncu, 1.65 cm boyunda, 50 kilo ve kumral tenli. Neşe Erberk ajansına bağlı olarak modellik yapan Aygün Aydın, Mustafa Ceceli’nin Şeker klibinde de rol almıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler