HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum'da yaban domuzları şehir merkezine indi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dağlık arazide yiyecek bulamadıkları için şehir merkezine indiği tahmin edilen domuzlar, parklara ve evlerin bahçelerine girdi

MUĞLA (AA) - Bodrum'da şehir merkezine inen domuzlar, parklarda ve binaların arasında dolaştı.

Bodrum'da şehir merkezine kadar inen yabandomuzları, görenlerde şaşkınlığa neden oldu. Dağlık bölgelerde yiyecek bulamayınca şehir merkezine indiği sanılan yaban domuzları, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir çocuk parkına girdi.

Ona yakın yaban domuzunun parkın kenarında bulunan yeşil alanda otlandığı görüldü. Evlerinden domuzları gören bazı vatandaşlar, yoldan geçenleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Domuzlar, daha sonra caddelerde ilerleyerek bazı iş merkezlerinin otoparklarına ve evlerin bahçelerine girdi.

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden İbrahim Nejat Taylan, AA muhabirine, bir süredir domuzların şehir merkezine indiğini belirtti. Domuzların insanlara zarar vermediğini anlatan Taylan, "Zaman zaman yiyecek atıyoruz. Sitenin yüzme havuzundan da su içiyorlar. Evlerin bahçelerinde yiyecek arıyorlar. Bunlar zararsız, alıştık artık" dedi.

Mahalle sakinlerinden Mesut Akay da zaman zaman domuzlarla karşılaşınca korktuklarını dile getirerek, "Hayvanların uzaklaşmasını bekliyorum. Bu sıkıntıyı 3 günde bir yaşıyoruz. Domuzların aç kaldığı için şehre indiğini düşünüyoruz" diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler