HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bomba bölücü teröristin elinde patladı

Bölücü teröristler üç işçiyi kaçırdı, gaspettikleri kamyona hasar verdi

Hakkari Şemdinli'de bir bölücü terörist, pilini değiştirmeye çalıştığı bombanın infilak etmesi sonucu öldü. Olay terörist telsizlerinden anons edildi.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde 27 Temmuz 2014 günü saat 9.55 sularında, Tekeli Ana Üs Bölgesinde, bir patlama meydana geldiği saptandı. 31 Temmuz günü Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler arasında geçen telsiz konuşmalarında; "Bölücü Terör Örgütü mensubu bir teröristin 27 Temmuz 2014 günü saat 10.00 sularında Mirgesav Tepe bölgesinde, daha önce yerleştirilen uzaktan kumandalı patlayıcı bir maddenin pilinin değiştirilmesi esnasında, meydana gelen patlama neticesinde öldüğü" belirtilmiştir. TSK, olay bölgesinde 27 Temmuz 2014 günü saat 9.55 sularında, meydana gelen patlamanın, bu patlama olduğunun değerlendirildiğini bildirdi.

-TERÖRİSTLER İŞÇİ KAÇIRDI-

Öte yandan Bölücü Terör Örgütü mensubu 8-10 terörist tarafından, 31 Temmuz günü saat 21.00 sularında, Siirt'in Şirvan ilçesi İkizler Köyü bölgesinde, bir enerji firmasına ait baraj inşaat şantiyesine, uzun namlulu silahlar ve roketatar ile saldırıda bulunuldu. Teröristler tarafından, şantiyede çalışan üç işçi ve bir kamyon kaçırılmış, bir kamyona hasar verildi.Olayla ilgili olarak, Şirvan Cumhuriyet Savcılığınca adli soruşturmaya başlandı. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler