HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu illere dikkat

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) azalacak.

Bu illere dikkat

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Kayseri, Nevşehir, Kahramanmaraş ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

[

**](https://www.mynet.com/havadurumu)

Yağışların sabah saatlerinde Zonguldak, Düzce, Bartın ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde, akşam saatlerinde Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Gümüşhane, Bayburt ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer hafif kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgar, genellikle batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Karadeniz kıyıları, Kıyı Ege ve İç Anadolu'da yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinden sonra kuzey ilçeleri, öğle saatlerinde il geneli yağmurlu 12
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 15
İzmir: Az bulutlu ve açık 22
Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 22
Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 24
Samsun: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde yağmurlu 15
Trabzon: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmurlu 16
Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı 9
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 20

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler