HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bugün Gazetesi manşetleri Mynet.com'da

Bugün Gazetesi manşetleri her gün Mynet.com'da! Bugün Gazetesi manşetleri ile gazetenin ilk sayfasında yer alan haberleri öğrenebilir, gündemdeki en sıcak haberleri öğrenebilirsiniz.

Bugün Gazetesi manşetleri Mynet.com'da

Bugün Gazetesi ilk sayfası ve manşetleri ile Türkiye'nin ilk Türkçe portalı Mynet.com'da! Mynet.com sizleri bir yandan tüm ajanslardan gelen haberlerle buluştururken, tek tek gazeteleri takip etmek isteyen kullanıcılarını da unutmadı. Mynet.com'da yer alan Gazeteler sayfası, her gün Bugün Gazetesi'ni ve diğer ulusal gazeteleri sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Gazete manşetlerini okumak istediğinizde hem Bugün Gazetesi'nin hem de diğer ulusal günlük gazetelerin manşetlerini, ilk sayfalarında yer alan haberleri Mynet.com'da bulabilirsiniz. 2003 yılında Dünden Bugüne Tercüman adıyla yayın hayatına başlayan ve 2005 yılında Bugün Gazetesi adını alan gazeteyi diğer gazetelerle birlikte, aynı anda görebilirsiniz.

BUGÜN GAZETESİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

Mynet.com'un bu hizmeti sadece Bugün Gazetesi ile sınırlı değil! Tüm ulusal ve günlük gazetelerin yer aldığı Mynet Gazeteler sayfasından gazetelerin ilk sayfalarını okuyabilir, manşetlerini öğrenebilirsiniz. Mynet Gazeteler sayfasından Hürriyet, Sabah, Sözcü, Habertürk, Posta, Milliyet, Zaman, Cumhuriyet, Vatan, Akşam, Taraf, Star, Takvim, Birgün, Evrensel, Özgür Gündem, Milli Gazetei Ortadoğu, Güneş, Aydınlık, Yeni Akit, Yeni Asya, Yeni Mesaj, Milat, Dünya, Yeni Çağ, Hürriyet Daily News, Daily Sabah, Yeni Şafak, Yurt, Vahdet, Anayurt, Türkiye, Korkusuz, Meydan, Millet, Günboyu, Şok, Dokuz Sütun ve Diriliş Postası gazetelerini bulabilir, bu gazetelerin manşetlerini, ilk sayfalarını okuyabilirsiniz.

BUGÜN GAZETESİ

Bugün Gazetesi, Kemal Ilıcak'ın açtığı Tercüman Gazetesi'nin isim hakkı davasının süreci sırasında kurulan Ilıcak Holding'e bağlı olarak Dünden Bugüne Tercüman Gazetesi adıyla 2003 yılında yayın hayatına başladı. 2005 yılında gazeteye Ciner Holding'in ortak olmasının ardından Dünden Bugüne Tercüman adlı gazetenin ismi değiştirildi ve Bugün Gazetesi oldu. 2005 yılının Kasım ayında ise gazeteyi Koza İpek Holding'in sahibi Ali İpek satın aldı. Bugün Gazetesi'nin siyasi görüşü 'muhafazakar demokrat'tır ve 'Türkiye'nin gazetesi' sloganıyla yayın yapmaktadır.

Bugün Gazetesi'nde; Nazlı Ilıcak, Nuh Gönültaş, Gültekin Avcı, Tarık Toros, Ali Atıf Bir, Faruk Mercan, Doğu Ergil, Yaşar Erdinç, Aykut Işıklar, Bilal Özcan, Elif Korkmazel gibi isimler köşe yazarlığı yapmaktadır.

KOZA İPEK HOLDİNG

1948 yılında Koza Davetiye'nin Ali İpek tarafından kurulmasıyla kuruldu. Önce matbaacılık alanında faaliyet gösteren şirket daha sonra farklı alanlara girdi. Koza İpek Holding bünyesinde; Millet Gazetesi, Bugün Gazetesi, Kanaltürk Televizyonu, Bugün Tv, Kanaltürk Radyo faaliyet göstermektedir. Ayrıca Koza Altın, Koza Anadolu Metal, Özdemir Antimuan, İpek Doğal Enerji, Koza İpek Basın ve Basım, Konaklı Metal Madencilik, Atp İnşaat, Koza İpek Tedarik, Atp Koza Gıda, Atp Havacılık, Atp Koza Turizm, Koza İpek Eğitim, İpek Üniversitesi, Koza İpek Sigorta'da Koza İpek Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerdir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler