HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bülent Arınç'tan olay yaratacak Melih Gökçek paylaşımı!

Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Twitter üzerinden göndermede bulunmuştu. Gündeme oturan tweet hakkında Bülent Arınç'tan yeni bir açıklama geldi.

İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili tartışmalara Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da katıldı. Arınç daha önce Melih Gökçek için “Ankara’yı parsel parsel sattı” sözleriyle gündeme gelmişti.

"SIKINTI YAŞIYORSA ALTINI KİRLETMİŞTİR"

​Arınç, Gökçek'in 'Bir dönem daha başkanlık yapacak mısınız?' sorusuna yanıt verdiği röportajlardan derleme görüntüleri "Bir Hint Atasözünde denir ki: ‘EĞER BİRİLERİ OTURDUĞU KOLTUKTAN KALKMAKTA SIKINTI YAŞIYORSA KESİNLİKLE ALTINI KİRLETMİŞTİR" sözüyle paylaştı. Arınç, Twitter hesabında bu paylaşımı da sabitledi.

"NE ZAMAN KALDIRILACAĞINI BİZ TAYİN EDERİZ"

Bülent Arınç, gündeme oturan paylaşımının ardından yeni bir açıklama daha yaptı. Arınç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bazı basın yayın organlarında, daha önce yapmış olduğum bir tweetle ilgili olarak, sanki bugün paylaşılmış gibi haberler yapılmıştır.

Habere konu olan tweet bugün değil; 15 Mart 2017 tarihinde paylaşılmış ve sabitlenmiştir.

Bugünlerde yaşanan olaylarla ilişkilendirilmesi doğru değildir.

Bahse konu olan tweetin ne zaman kaldırılacağını ise biz tayin ederiz.

Bülent Arınç

  1. Dönem TBMM Başkanı"


En Çok Aranan Haberler