HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bülent Çetinaslan kimdir? Boxun Yıldızları'nda Bülent Çetinaslan'ın puanı kaç oldu?

Bülent Çetinaslan Boxun Yıldızları'nda ringte mücadele veriyor. Tv8'in yeni yarışması Boxun Yıldızları büyük ilgi görüyor. 14 ünlü isimin ringe çıktığı ve kıyasıya kapıştığı yarışma programı Boxun Yıldızları'nda Bülent Çetinaslan da yer alıyor. Bülent Çetinaslan ilk maçında Doğuş'a yenildi. İkinci maçta ise Ateş Fatih Uçan ile karşılaşan Bülent Çetinaslan mücadeleyi kazandı mı? Bülent Çetinaslan kimdir?

Bülent Çetinaslan kimdir? Boxun Yıldızları'nda Bülent Çetinaslan'ın puanı kaç oldu?

Bülent Çetinaslan, tv8'de başlatılan yeni yarışma programı Boxun Yıldızları'nda ring mücadelesi veriyor. Acun Ilıcalı'nın kanalı tv8'de 27 Ekim'de başlayan Boxun Yıldızları adlı yarışma programı, heyecanla izleniyor. 14 ünlü ismin ringte kıyasıya kapıştığı Boxun Yıldızları'nda Bülent Çetinaslan da şampiyonluk için çaba gösteriyor. İlk maçında Doğuş ile kapışan Bülent Çetinaslan, rakibine karşı iyi bir maç çıkarsa bile mağlup olmaktan kurtulamadı. İkinci maçta ise Bülent Çetinaslan'ın rakibi Ateş Fatih Uçan oldu. Bu maçta ise Bülent Çetinaslan, puanla galip gelerek yarışmada yoluna devam etme şansını yakaladı. Peki Bülent Çetinaslan kimdir?

BÜLENT ÇETİNASLAN KİMDİR?

25 Mayıs 1974 Ankara doğumlu olan Bülent Çetinaslan, oyunculuğun yanı sıra modellik de yaptı. İlköğretim ve lise öğrenimini Ankara'da tamamlayan Çetinaslan, 12 yıl boyunca çeşitli takımlarda profesyonel voleybol oynadı ve oyunculuk eğitimime Ayla Algan ile başladı. Daha sonra Kenter Tiyatrosu'nda eğitimine devam eden Bülent Çetinaslan; 21 yaşındayken Çiçek Taksi dizisinde rol aldı. Ardından Melekler Adası ve Acı Hayat dizilerinde de rol aldıktan sonra Bülent Çetinaslan, Arka Sıradakiler dizisinde "Oktay" karakteriyle tanındı. 2007-2012 yılları arasında bu karakteri başarıyla canlandırdı. Bülent Çetinaslan, şu sıralar tv8'de yayınlanan Boxun Yıldızları'nda ring mücadelesi veriyor.


En Çok Aranan Haberler