HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büro Memur-Sen’den SGK’daki kamu görevlilerine promosyon müjdesi

Büro Memur-Sen’den Sosyal Güvenlik Kurumundaki (SGK) kamu görevlilerine müjdeli haber geldi.

Büro Memur-Sen’den Sosyal Güvenlik Kurumundaki (SGK) kamu görevlilerine müjdeli haber geldi. Büro Memur-Sen’in verdiği mücadele sonucunda banka promosyonu anlaşması kamu görevlilerinin lehine sonuçlandı. Yapılan anlaşmaya göre kamu görevlileri 3 yıllığına 2 bin 550 lira promosyon alacak ve promosyon tek seferde kamu görevlilerinin hesabına yatacak.
Büro Memur-Sen’in yetkili sendika olarak yer aldığı SGK Başkanlığındaki banka promosyonu toplantısından kamu görevlilerini sevindirecek haber çıktı. SGK merkez ve taşra teşkilatında çalışan yaklaşık 30 bin kamu görevlisine verilecek olan banka promosyonunun anlaşması, Büro Memur-Sen’in verdiği mücadele sonucunda kamu görevlilerinin lehine sonuçlandı. Vakıf Bank ile yapılan anlaşmaya göre kamu görevlilerine 3 yıllığına 2 bin 550 lira promosyon ödemesi yapılacak. Tek seferde yapılacak ödeme, 20 Mayıs’ta kamu görevlilerinin hesabına geçecek.

En iyi banka promosyon anlaşması
Yapılan promosyon anlaşmasını değerlendiren Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, anlaşmanın kamu görevlilerine ve ailelerine hayırlı olmasını diledi. Anlaşma ile Büro Memur-Sen’in başarılarına bir yenisini daha eklediğini kaydeden Yanbaz, “Banka promosyonlarının tamamının kamu görevlilerine ödenmesini açtığımız dava ile sendikamız kazanmıştı. Bugün de SGK’daki kamu görevlilerimizi mutlu edecek bir promosyon anlaşmasına imza attık. Yapılan bu anlaşma, alınan maaş ortalamasına göre bugüne kadar yapılan en iyi banka promosyonu anlaşmasıdır. Anlaşmanın tüm kamu görevlilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu görevlilerimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler