HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa'da amatör maç sonrasında olaylar çıktı

Bursa'da amatör maç sonrasında olaylar çıktı

BURSA (İHA) - Bursa'da, amatör kümede mücadele eden Kartalspor ile Yeşildağspor arasında oynanan karşılaşma sonunda olaylar çıktı. Bir futbolcu başına aldığı darbe nedeniyle hastanelik oldu.

Bursa 2. Lig Amatör Gençler Ligi'nde lider Kartalspor ile Yeşildağspor Hipodrum 1 Sahası'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma lider Kartalspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Sakin geçen maç sonrasında iki takım futbolcuları ve teknik heyetleri soyunma odalarına giderken birbirlerini tebrik etti. Saha dışında bekleyen otobüse binmek için dışarı çıkan Kartalsporlu futbolcu Süleyman Tüzün'e rakip takımın 3 futbolcusu saldırdı. Küfrettiği gerekçesiyle çıktığı ileri sürülen kavgada Kartalsporlu futbolcu
Süleyman Tüzün, rakip futbolculardan birinin kafa atması nedeniyle baygınlık geçirdi. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sona eren kavgada başına darbe alan Süleyman Tüzün'e ilk müdahale Kartalspor masörü tarafından yapıldı. Kramponları yastık yapılarak sırt üstü yatırılan genç futbolcunun kafasına çevredeki evlerden toplanan buzlar sürülerek ambulansın gelmesi beklendi. Kartalsporlu futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olaya karıştıkları ileri sürülen Kartalspor ve Yeşildağspor'dan 3'er futbolcu, polis tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Yaşanan kavga sonrası açıklamada bulunan Kartalspor Başkanı Ahmet Öten, başkanlıktan istifa edeceğini söyleyerek şöyle konuştu: "Yıllardır sporun içindeyim. Böyle şey görmedim. Hiçbir şey yoktu. Tebrik ettik, kutladık. Böyle sporu kınıyorum. Bir daha böyle sporun içinde asla olmayacağım. Başkanlığı kesinlikle bırakacağım. Kulübü ligden çekmek için yönetim kurulu üyeleri ile görüştükten sonra karar vereceğim."

Kartalspor Teknik Direktörü Kenan Kına ise, maç öncesi ve maç sırasında herhangi bir gerginlik yaşanmadığına dikkat çekerek, "Biz kavga sırasında içerideydik. Maçta bir şey olmadı. Maç gayet güzel geçti. İki taraf dostane bir şekilde maçı tamamladı. Ama dışarıda bizim bilmediğimiz birtakım olaylar olmuş. Bizim sporcularımızdan birine kafa atılmış. Çıktığımızda baygın halde bulduk" diye konuştu.

Kavganın ardından iki takımın yöneticileri ve teknik heyeti, gözaltına alınan futbolcularını karakolda yalnız bırakmadı. İki takımın yöneticileri ve teknik heyeti, yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler