HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor – Başakşehir canlı yayın Lig TV’de

Spor Toto Süper Lig 20.hafta maçı Bursaspor – Başakşehir canlı yayın Lig TV’den izlenebilecek. Türkiye Kupası’nda şok yaşayan Bursaspor’un Başakşehir’le olan mücadelesinin sonucu merak ediliyor.

Bursaspor – Başakşehir canlı yayın Lig TV’de

Bursaspor – Başakşehir canlı yayın bugün saat 16:00’da Lig TV’de. Lig TV canlı yayınlarıyla Spor Toto Süper Lig heyecanı sürüyor. Ligin 20.haftasında Bursaspor sahasında Başakşehir’i ağırlayacak. Bursaspor – Başakşehir maçı saat 16:00’da başlayacak. Çekişmeli geçmesi beklenen mücadelede hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek’in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Orkun Aktaş yapacak. Timsah Arena’da oynanacak karşılaşmanın sonucu hem Avrupa yarışını etkileyecek hem de ligin alt sıraları açısından belirleyici olacak.

Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına geçmesinin ardından yükselişe geçen Bursaspor, ligde oynadığı son 3 maçı da kazandı. Geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası’nda Amedspor ile karşılaşan Bursaspor, sahasında hiç beklemediği bir mağlubiyet aldı ve maçı 2-1 kaybederek kupaya veda etti. Bu şok skorun ardından moral bulmak için Başakşehir maçında moral arayacak Bursaspor için 3 puan büyük anlam ifade ediyor. Ligde 24 puanla 13.sırada yer alan Bursaspor, alt sıralardan uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Takımın en golcü oyuncusu Tomas Necid bu maçta da sahada olacak.

Konuk ekip Medipol Başakşehir ise çok başarılı bir sezon geçiriyor. 33 puanla 4.sırada yer alan Başakşehir, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmanın hesaplarını yapıyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir oynadığı son 7 resmi maçı da kaybetmedi. Geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası’nda Tepecikspor’u da 4-0 mağlup eden Başakşehir kupada tur atladı. Edin Visca ve Mehmet Batdal gibi gol ayaklarının bu maçta sahada olması bekleniyor.

BURSASPOR – BAŞAKŞEHİR

STAT: Timsah Arena

SAAT: 16:00

YAYIN: Lig TV

BURSASPOR: Mert, Dany, Emre, Erdem, Dzsudzsak, Jorquera, Stoch, Faty, Şamil, Sercan, Necid

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Alparslan, Bekir, Uğur, Yalçın, Cenk Ahmet, Doka, Edin Visca, Emre, Mossoro, Mehmet Batdal

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler