HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor Beşiktaş maçı canlı izle : Bursaspor Beşiktaş maçı ligin kaderini etkileyecek!

Bursaspor Beşiktaş maçı canlı izle! Bursaspor Beşiktaş maçı şampiyonluk kaderini etkileyecek. Ligin düşme hattını ve şampiyonluk yarışını tekrar şekillendirecek olan maç, şifresiz olarak izlenebilecek mi?

Bursaspor Beşiktaş maçı canlı izle : Bursaspor Beşiktaş maçı ligin kaderini etkileyecek!

Bursaspor ile Beşiktaş maçı canlı olarak şampiyonluk ve ligde kalma rotasını belirleyecek maçlardan bir tanesi. Bursaspor Beşiktaş karşılaşması, Başakşehir'in maç fazlasıyla liderliği ile başlayacak, liderlik ve ligin alt sıralamaları bu maçın ardından tekrar şekillenecek. Başakşehir, şampiyonluk mücadelesinde haftasonu Gençlerbirliği'ni 2-1 malup etti ve liderlik koltuğuna oturdu. Şimdi ise gözler Bursaspor Beşiktaş mücadelesinde.

Bursaspor Beşiktaş maçı canlı izle!

Bursaspor Beşiktaş maçı saat kaçta ve şifresiz izlenebilir mi?

Bursaspor Beşiktaş maçı saat 20.00'da canlı yayınlanacak. Şifresiz yayın için beIN Sports'un resmi internet ve TV platformlarına üyelik oluşturmuş olmanız gerekiyor. Bursaspor Beşiktaş maçı, beIN sports'un canlı yayınıyla seyirciye aktarılacak, ardından TRT Spor'un programlarından ve beIN Sports'un internet sitesinden maçın geniş özetine erişebileceksiniz. Maçın hakemi Bülent Yıldırım olarak belirlendi.

-

Beşiktaş'ta kimler cezalı veya sakat?

Fenerbahçe maçında eksikliği hissedilen Atiba Hutchinson'dan Beşiktaşlı camia'ya müjdeli haber geldi. Bursaspor karşılaşmasında Atiba'nın tekrar formasına kavuşması bekleniyor ve oynayabilecek durumda. Fenerbahçe maçında sakatlanan isimlerden olan Tolgay Arslan'ın da sakatlığı sona ermiş durumda ve maç saatine hazır olması bekleniyor. Beşiktaş'ın eksikliklerinden en önemlisi; Talisca. Talisca, PFDK'dan Volkan'a yaptığı hareket nedeniyle ceza aldı.

MUHTEMEL 11’LER

Bursaspor: Harun, Ertuğrul, Şamil, İsmail, Aziz Behich, Merter, Jorquera, Stancu, Bilal Kısa, Onur Atasaray, Kubilay
Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Aboubakar

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler