HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor Beşiktaş maçı özet izle : Beşiktaş şampiyonluğu yarıladı, Bursa'da ise hakeme büyük tepki!

Bursaspor Beşiktaş maçı özet izle linkini birazdan paylaşacağız. Bursaspor Beşiktaş maçı özet görüntüleri yayıncı kuruluş tarafından birazdan resmi olarak yayınlanacak. Şampiyonluğun seyrini ve ligin alt sıralarını direkt olarak etkileyecek olan Bursaspor - Beşiktaş maçının özeti ve detaylarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Bursaspor Beşiktaş maçı özet izle : Beşiktaş şampiyonluğu yarıladı, Bursa'da ise hakeme büyük tepki!

Bursaspor - Beşiktaş maçı özeti izleme linkini birazdan paylaşacağız. 31. Hafta kapanış maçı olan Bursaspor Beşiktaş maçı henüz tamamlandı ve Beşiktaş, Bursaspor'u 0-2 yenerek haftayı lider tamamladı. Birinci gol Cenk Tosun'un ayağından 68. Dakikada geldi, 2. gol ise 90+5 uzatma dakikalarında Aboubakar'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda geldi.

Bursaspor, taraftar desteğini arkasına alarak mücadeleye daha etkili başladı ve topun kontrolünü elinde bulunduran taraf oldu. Ancak dakikaların ilerlemesiyle Siyah-Beyazlılar daha etkili ataklar geliştirmeye başladı. Beşiktaş'ta Quaresma'nın vuruşunda kaleci Harun'un yaptığı kurtarış, maçın kırılma anlarından bir tanesiydi.

Bursaspor - Beşiktaş maç özeti izle

59. dakikada Beşiktaş'ın kalecisi Fabri ile karşı karşıya kalan Kubilay'ın şutunda top Fabri tarafından çelindi ve dönen atakta, bu kez Oğuzhan kaleci Harun ile karşı karşıya kaldı ve sert şutunta Harun topu kornere çeldi.

1 - 0'ın ardından Beşiktaş'ın birçok kez atağa kalktığı görüldü. Bursaspor'un ilk yarıdaki performansı 2. yarıda etkisini azalttı ve Beşiktaş, yorulan rakibi karşısında %100'lük pozisyonlar kaçırdı.

BURSASPOR 0 - 2 BEŞİKTAŞ
STAT: Bursa Büyükşehir Belediyesi

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Serkan Olguncan, Asım Yusuf Öz

BURSASPOR: Harun Tekin, Erdem Özgenç, Sivok, Ertuğrul Ersoy, Aziz Behich (Dk. 55 Onur Atasayar), Şamil Çinaz, Jorquera, Kubilay Kanatsızkuş, Bilal Kısa, Emre Taşdemir (Dk. 46 Bogdan Stancu), Sinan Bakış

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül(Dk 79 Andreas Beck), Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson (Dk. 63 Cenk Tosun), Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Quaresma (Dk. 90 Necip Uysal), Babel, Aboubakar

GOLLER: Dk. 65 Cenk Tosun, 90+5 Aboubakar (Beşiktaş)

SARI KARTLAR: Bilal Kısa, Sivok, Ertuğrul Ersoy, Jorquera, Şamil (Bursaspor), Quaresma, Babel (Beşiktaş)

  1. dakikada sağda kazanılan korner atışını kullanan Quaresma, topu ön direğe doğru gönderdi. O bölgeye iyi hareketlenen Hutchinson'ın kafa vuruşunda, kaleye yönelen top savunmaya çarparak kornere çıktı.
  2. dakikada Beşiktaş ceza sahasının önünde serbest atış kullandı. Quaresma'nın vuruşunda top direğin yanından auta gitti.
  3. dakikada Beşiktaş atağında, Quaresma sağ çaprazdan topa sert vurdu. Arka direkten kaleye yönelen topu Harun Tekin son anda tokatlayarak kornere çeldi.
  4. dakikada Quaresma, korner kullanmak üzere sol köşeye yönelince sahaya yabancı maddeler atılmaya başlandı. Oyun yaklaşık 2 dakika durdu. Bursaspor taraftarlarının sahaya yabancı madde atmaması yönünde anons yapıldı. Anons sonrası da yabancı madde atılmaya devam edilince hakem Bülent Yıldırım, iki takım oyuncularını orta alana davet etti.
    Bu sırada Bursaspor kalecisi Harun Tekin, kale arkası tribününe doğru giderek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Yaklaşık 4 dakikalık duraksamanın ardından Quaresma'nın kullandığı köşe atışıyla oyun devam etti.
    Stadın şeref tribününde de zaman zaman iki takım yöneticileri arasında gerginlik yaşandı.
  5. dakikada Beşiktaş atağında, Marcello'nun kafa pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Aboubakar'ın çaprazdan şutunda, top diğer direğin dibinden auta gitti.

Beşiktaş'ta Tolga Zengin, Atınç Nukan, Beck, Gökhan İnler, Demba Ba, Necip Uysal ve Cenk Tosun yedek kulübesinde şans bekleyen isimler oldu.

Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek ise geçen hafta deplasmanda Çaykur Rizespor karşısında alınan 6-0'lık mağlubiyetin ardından kadroda 5 oyuncuyu değiştirdi. Örnek, Jovic'in yerine Erdem Özgenç, İsmail Konuk'un yerine Ertuğrul Ersoy, Merter Yüce'nin yerine Jorquera, Onur Atasayar'ın yerine Emre Taşdemir ve Stancu'nun yerine de Sinan Bakış'a ilk 11'de şans verdi.

Yeşil-beyazlılarda ise Mert Günok, İsmail Konuk, Faty, Sercan Yıldırım, Furkan Soyalp, Stancu ve Onur Atasayar yedek kulübesinde şans bekledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler