HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Buse Narcı kimdir, kaç yaşında? Buse Narcı, Özcan Deniz dövmesini sildirdi!

Buse Narcı, Özcan Deniz ile beş sene aşk yaşadıktan sonra ayrılmışlardı. Yeni bir aşka yelken açan hatta evlilik hazırlıkları yapan Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı'da ensesindeki dövmeyi sildirmeye gitti. Ensesinde Özcan yazan Buse Narcı, melek kanadıyla yazıyı kapattı ve Özcan Deniz'i sildi. Peki Buse Narcı kimdir, kaç yaşındadır?

Buse Narcı kimdir, kaç yaşında? Buse Narcı, Özcan Deniz dövmesini sildirdi!

Buse Narcı, Özcan Deniz'i sonunda sildi. Beş sene birliktelikten sonra ayrıldığı Özcan Deniz'in ismini sildirmek için dövmeciye giden Buse Narcı, yerine melek kanadı şeklinde dövme yaptırdı. Buse Narcı, Özcan Deniz ile birlikte olduğu zamanlarda ensesine yazdırdığı "Özcan" yazısını sildirerek melek kanadı dövmesi yaptırdı. Özcan Deniz, şu sıralar Feyza Aktan ile evlilik için gün sayıyor. Peki Buse Narcı kimdir?

BUSE NARCI KİMDİR?

Buse Narcı, 1993 yılında Muğla'da doğmuştur. Eğitimini Maltepe Üniversitesi Sahne Sanatlari ve Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. Aynı zamanda Tevfik Hiçyılmaz'dan da oyunculuk dersleri alan Buse Narcı; Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmakta; katıldığı Kim Milyoner Olmak İster ve Bugün Ne Giysem yarışma programlarından sonra kendinden söz ettirmeye başlamıştır.

Kim Milyoner Olmak İster programı sonrasında Show TV'de yayınlanmakta olan Bugün Ne Giysem programına katılan ve bu dönemde Barbie olarak adlandırılan Buse Narcı, daha sonra fotomodel olmaya karar verdi.

İlk oyunculuk deneyimini Ammar 2: Cin İstilası filmi ile yaşayan Buse Narcı daha sonra 4N1K filminde rol almıştır. İlk dizi deneyimini ise Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan; kadrosunda Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül isimlerin yer aldığı Türk Malı dizisinde Selin Kuzu karakterini canlandırmaktadır.

Adı Soyadı: Buse Narcı
Doğum Tarihi: 8 Temmuz 1993
Nereli: Muğla, Fethiye
Burcu: Yengeç
Kilosu: 48 Kg
Boyu: 1.70
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Sarı
Eğitim Durumu: Maltepe Üniversitesi Sahne Sanatları ve Oyunculuk Bölümü


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler