HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bütün dünya 'flaş' geçti

Uluslararası haber ajansları, Kastamonu'da polis aracına düzenlenen bombalı ve silahlı saldırıyı "ACİL" koduyla duyurdu.

Bütün dünya 'flaş' geçti

REUTERS: Başbakan’ın mitinginin ardından Türk polisine silahlı, bombalı saldırı.

[

****](https://www.mynet.com/basbakani-koruyan-ekibe-silahli-saldiri-110100569291)

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/basbakanin-konvoyundaki-polis-aracina-pusu-saldiri-yerinden-fotograflar/7760/199562/sayfa/1/)

[

****](https://www.mynet.com/saldiri-olacagini-yazmisti-110100569295 )

Televizyon kanalları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın miting düzenlediği Kastamonu şehrinde kimliği belirsiz kişilerin Türk polisini taşıyan bir otobüse patlayıcı madde attığını ve ateş açtığını bildirdi.

Olay yaşandığı sırada Erdoğan şehirden helikopterle ayrılmıştı. Haberlerde polis aracının Ak Parti’nin seçim aracına eşlik ettiği bildirildi.

AFP: Erdoğan’ın partisinin konvoyuna düzenlenen saldırıda bir polis memuru öldürüldü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yakınlardaki bir şehri ziyaret ettiği sırada düzenlenen saldırıda Türkiye’nin iktidar partisine ait bir otobüsü koruyan ekipten bir polis memurunun öldüğü bildirildi.
ASSOCIATED PRESS: Başbakan saldırıda bir polis memurunun öldüğünü söyledi

Başbakan Tayyip Erdoğan, seçim mitingi düzenlediği bir şehirde yaşanan bombalı saldırıda bir polis memurunun öldüğünü, bir polisin ise yaralandığını söyledi.

BBC: Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim mitingi sonrası saldırı

Türk basını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin kuzeyinde bulunan bir şehri ziyaretinden birkaç saat sonra düzenlenen saldırıda, bir polis memurunun öldürüldüğünü bildirdi.

Haberlerde Kastamonu’da bir polis aracına önce el bombası atıldığı, sonrasında ise silahlı kişiler tarafından ateş açıldığı belirtildi.

Polisin Erdoğan’ın liderliğindeki Ak Parti’ye ait bir seçim minibüsüne eskortluk ediyordu.

Başbakan önümüzdeki ay yapılacak seçimlerin kampanyası kapsamında şehirde bulunuyordu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler