HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyük ikramiye için müthiş iddia!

Yılbaşında büyük ikramiyenin çıktığı iki biletin satıldığı Aydın'da herkes talihlilerin peşinde.

Büyük ikramiye için müthiş iddia!

Osman Serbest, ikramiyenin patronuna çıktığını, ancak biletleri saklaması için verdiği yeğeninin ortalıkta olmadığını söyledi

Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 50 milyon liralık büyük ikramiye 2692160 numaralı çeyrek bilete isabet etti. Biletlerden ikisi Aydın ve ilçesi Didim'e, diğer ikisi de Niğde ve Ankara'da satıldı. Talih kuşunun iki kez konduğu Aydın'da, büyük ikramiye çıkan kişinin kim olduğu kentin merak konusu oldu. Kentte birbirine şüpheyle bakan herkes milyonerlerin kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyor. Sabah'ın haberine göre iddialar Şener Şen'in başrolünde oynadığı ve bir talihlinin biletini kaybetmesini anlatan 1986 yapımı 'Milyarder' isimli filmi aratmıyor. Büyük ikramiyenin sahibiyle ilgili ise çeşitli hikayeler ortaya çıktı.

YEĞEN ORTADA YOK

Aydın'da inşaat işçiliği yapan Osman Serbest, "269 seri numaralı biletten 58, 59, 60, 61, 62 ve 63 seri numaralı biletleri patronum Nasır Alkış için aldım ve kendisine teslim ettim. Bir tane de kendime aldım. Sabah kahvehanede listeyi kontrol edince patronumu arayarak müjdeyi verdim. Patronum ise biletleri saklaması için yeğeni Kadir Güryeli'ye verdiğini söyledi. Defalarca aradık ama ulaşamıyoruz. Telefonunu kapatıp ortadan kaybolmuş" dedi. Seyyar bayi Emine Kaçmaz'ın inşaat işçiliği yapan kardeşi Enver Göktepe, ablasına satışta yardım ettiğini ve ikramiyenin isabet ettiği bileti kendisinin sattığını söyledi.

DEVE GÜREŞİNE GELEN BİRİ...

Göktepe, "269 serisiyle başlayan biletten bine yakın sattım. Büyük ikramiye bu biletlerden birine çıktı. Geçen hafta yapılan deve güreşlerine gelen birine çıktığını tahmin ediyorum. Benim bir beklentim yok. Ancak yardım ederse de hayır demem" dedi. Öte yandan büyük ikramiyenin Sandıklı mahallesinde oturan birine çıktığı söylentisi üzerine muhtar Fazlı Kurşunlu anons yaparak, mahalleye yardım etmesi çağrısında bulundu.

Kaynak: Sabah

En Çok Aranan Haberler