HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyük ikramiyeyi kazanan Niğdeli talihli tatile gitti

Yılbaşı özel çekilişinde 12 buçuk milyon kazanan Niğdeli talihli parayı alarak tatile gitti.

Ucuzcular Milli Piyango Bayisinden aldığı bilete 12 buçuk milyon çıkan Niğdeli bir işçi olduğu öğrenildi. Milli Piyango bayisi Erkan Ersoy, talihlinin biletiyle beraber notere tasdik ettirdikten sonra Ankara'ya giderek parasını hesabına aktardığını, oradan da güney illerine tatile gittiğini söyledi.

Bayi Ersoy, talihlinin 30 yaşlarında yüksekokul mezunu, asgari ücretle çalışan evli ve 2 çocuğu olduğunu söyledi. Talihlinin ismini gizlediği ve noterde bayi sahibi ile çektirdiği fotoğrafta yüzünün buzlanmasını istedi. Parayı Ankara'dan kendi hesabına aktaran işçi, eğitim kurumlarına bağışta bulunacak.

Bayi Erkan Ersoy, basın mensuplarına yaptığı açıklamasında, "Nihayet yılbaşı Milli Piyango çekilişinin 4 talihlisinden bir tanesi bize müracaat etti. Kardeşimiz yüksekokul mezunu, bir yerde işçi olarak çalıyor. 5 gün sonra bana müracaat ederek notere gittik. Noterden sonra bankaya giderek, banka müdürü ile birlikte Ankara'ya giderek parayı hesaplarına aktardılar ve rahatladılar. Genç arkadaşımız ailesi düzgün, mazbut bir kişi. Bu parayı iyi yöneteceğini düşünüyorum. Biraz tedirgin kendisi ama 20 gün tatile gitti güney illerinde dinlenecek ve sonra tekrar geri gelecek kendisi açıklayabilir. Çocuklarına ilerisi için bir yatırım yapmak istiyor, ikincisi eğitim kurumlarına katkıda bulunacağını söyledi. Üçüncüsü de Niğde'de babası ve kardeşleri ile birlikte işletme kuracaklar ve para da Niğde'mizde kalacak. Kendi ismini açıklanmasını istemedi. Sahte milyonerlerin hepsi yalan, biletin gerçeği burada, biletim acaba sahte mi diye tereddüt etti bana sorduğunda bende biletin arkasındaki kaşemizi gösterdim ve rahatladı” dedi. (İHA)

En Çok Aranan Haberler