HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çağlayan Adliyesi'nde silahlı çatışma! Böyle kaçtılar

İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Bir kişinin yaralandığı olayda polisle zanlılar arasında kovalamaca yaşandı. Çatışmanın Sultangazi'de bir oyun salonuna düzenlenen ve 3 kişinin öldüğü silahlı baskının tarafları arasında yaşandığı belirlendi. Çatışmanın tarafları olarak ilk etapta Sarallar ve Şahinler'in adı geçti ama iki grubun çatışmayla bağlantısı olmadığı ortaya çıktı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nin bahçesinde bir cafede iki grup arasında çatışma çıktı. G

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarıyı bahçesinde 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Gaziosmanpaşa'daki bir kafede cinayetle sonuçlanan olayla ilgili davasının ardından traflar arasında çatışma çıktı. Olaya polis havada ateş açarak müdahale etti. Kavgada 1 kişi yaralandı. Yaralı kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Silah sesleri üzerine bölgede büyük panik yaşandı.Çok sayıda kişi adliyeye sığındı.

olisin olay yerindeki incelemesi sırasında, adliye yakınındaki bazı sokaklardan silah sesi geldi. Bunun üzerine tekrar hareketlilik yaşandı. Bölgeye Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de geldi. Polis ekiplerinin, ara sokaklara kaçan yüphelilerin yakalanması için operasyon yaptı.

KOVALAMACA YAŞANDI

Bu arada adliye önünde yaşanan kavga sırasında yükselen silah sesleri adliyedekileri korkuttu. Adliyedeki bazı kişilerin panik içinde koşturduğu görüldü.

Silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Görüntülerde ellerinde silah olan zanlıların koşarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

20 GÖZALTI

Çatışmanın ardından polis ekipleri 1'i tabancayla ateş açan kişi olmak üzere toplam 20 kişiyi gözaltına aldı.


En Çok Aranan Haberler