HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çalınan cep telefonununa 13 yıl sonra ulaştı

Rize'de bir işyerinden 13 yıl önce çalınan ve 2004'te Giresun'da polis tarafından bulunan cep telefonu, sahibine 10 yıl sonra ulaştırıldı.

Rize -Rize şehir merkezindeki işyerinde cep telefonu satışı yapan Maksut Terzi, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2001 yılında dükkanına giren kişilerce çalınan 125 cep telefonundan bir tanesine yeni ulaştığını söyledi.

Çalınan cep telefonlarının IMEI numaralarını o dönem karakola bildirdiklerini belirten Terzi, şunları anlattı:

"Emniyetten bize 2004 yılına kadar Türkiye'nin çeşitli vilayetlerinden 'cep telefonlarınız bulundu' şeklinde ifadeler geldi. En ilginç olarak gelen bilgi ise şu an elime yeni ulaşan telefonla ilgiliydi. Telefonun Giresun'un Bulancak ilçesinde bulunduğu söylendi. 2004 yılında beni arayan emniyet amiri 'Cep telefonunuz bulunmuştur. Bulancak'a gelin cep telefonunuzu alın' şeklinde bilgi vermişti. Rize'den Giresun'a gidip yapacağımız yol masrafı telefonun değerini geçtiği için kendilerinin hukuki yollarla cep telefonunu göndermelerini istedim."

Çalınan cep telefonunun 2004 yılında bulunduğu Bulancak ilçesinden Rize'ye 2014 yılında geldiğini vurgulayan Terzi, "Şu anda bu telefonunun piyasa değeri kalmadı. Değeri kalmayan cep telefonuna 30 lira masraf yaptım" diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler