HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cami yakınında fuhuş pazarlığı yapanlara operasyon

Bursa'da Ramazan ayında emniyetten fuhuş operasyonu geldi. Kentin çeşitli yerlerinde fuhuş yapmak için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis ekipleri tarafından operasyon yapılırken, Merinos Cami yakınında fuhuş pazarlığı yapan kadınlı erkekli 15 kişi gözaltına alındı. Öte yandan Türkiye'de devam operasyonlar esnasında, evde ve içine yatak konularak özel dizayn edilen minibüste para karşılığında fuhuş yaptırdığı iddia edilen 2 kişi de gözaltına alındı. Görüntüler şoke etti...

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi Stad Kavşağı, Kent Meydanı ve Merinos Parkı arasında fuhuş yapan kadınlarla travestilere yönelik operasyon düzenledi. Ekipler, Merinos Cami yakınında fuhuş pazarlığı yapan kadınlı erkekli 15 kişiyi gözaltına aldı.

Haklarında işlem başlatılan bu kişilere Kabahatler Kanunu'na göre her birine 227'şer lira para cezası kesildi.

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI: FUHUŞ PANELVANI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri, ihbar üzerine Kalıcı Konutlar mevkisinde kiralık bir eve baskın yaptı.

Evde ve içine yatak konularak özel dizayn edilen minibüste para karşılığında fuhuş yaptırdığı iddia edilen Y.M. ve Y.F. gözaltına alındı. Evde ve minibüste yapılan aramada cinsel gücü artırıcı çok sayıda hap ele geçirildi.

Fuhuş amacıyla kullanılan araç otoparka çekildi. Olayla ilgili 2 kadın ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, şüpheli 2 kişi Emniyet’teki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler