HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cem Lokmanhekim vefat etti. Cem Lokmanhekim kimdir?

Ünlülerin takı tasarımcısı olarak bilinen Cem Lokmanhekim hayata veda etti. Uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düşen ve dün hayata gözlerini yunan Cem Lokmanhekim, Aşk-ı Memnu gibi birçok diziye ve ünlüye yaptığı takı tasarımlarıyla biliniyordu. Peki Cem Lokmanhekim kimdir?

Cem Lokmanhekim vefat etti. Cem Lokmanhekim kimdir?

Ünlülerin takı tasarımcısı olarak bilinen Cem Lokmanhekim hayata gözlerini yumdu. İki senedir kanser tedavisi gören ünlü tasarımcı, hastalığa yenik düşerek 49 yaşında hayatını kaybetti. Cem Lokmanhekim yaptığı çalışmalarla sanat ve cemiyet dünyasının dikkatini çekmişti. Ünlülerin takı tasarımcısı olarak tanınan Cem Lokmanhekim, başta Aşk-ı Memnu dizisi olmak üzere birçok dizide tasarımları yer almış, dünyaca ünlü yıldızlara da takı tasarlamıştı. Cem Lokmanhekim cenazesi bugün Teşvikiye Camii'nde kılınacak ikindi namazını takiben 22.08.2017 Salı günü Mersin şehir mezarlığında defnedilecek.

CEM LOKMANHEKİM KİMDİR?

25 Eylül 1968 tarihinde Mersin’de dünyaya gelen Cem Lokmanhekim, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu. Çocukluğundan beri takı tasarlayan Lokmanhekim, mezun olduktan sonra tasarım işini profesyonel boyuta taşıdı ve koleksiyonlar yapmaya başladı. 2009 yılından bu yana tasarımları İstanbul Modern’de değer gören Lokmanhekim, Nişantaşı'nda bulunan atölyesinde tasarımlarını sergiledi. Cem Lokmanhekim 20 Ağustos 2017'de hayatını kaybetti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler