HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cenazeler Adli Tıp Kurumu'na getirildi

Tuzla, TEM Otoyolu Elmalı sapağında alev alev yanan otobüste hayatını kaybeden 4 kişinin kimlikleri tespit edildi.

Cenazeler Adli Tıp Kurumu'na getirildi

İSTANBUL,(DHA)Ölenlerin Şuayip Küçükkaya(55) , eşi Nermin Küçükkaya (50), Ahmet Nalbantoğlu (48) ve Tevrat Barışık (53) olduğu ortaya çıktı. Ölenlerin cenazeleri saat 13.00 sıralarında otopsi için Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Alevlerin içinde kalan yolcuların tanınmayacak haldeki cesetleri Adli Tıp Kurumu morgunda yapılacak otopsinin ardından, yakınlarından alınacak kan örneklerine göre DNA testi yapılarak kimlikleri belirlenecek. Yapılacak kimlik belirleme işlemlerinin ardından cenazeler ailelere teslim edilecek.

Otobüste hayatın kaybeden Şuayip ve Nermin Küçükkaya çiftinin Tuzla’daki bir mezarlığa ziyaret amacıyla gittikleri öğrenildi. Şuayip ve Nermin Küçükkaya'nın cenazeleri, kimlik belirleme işlemlerinin ardındanMehmet Çavuş Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği bildirildi.

HESABI KİM VERECEK?

Otobüste hayatın kaybeden 53 yaşındaki 6 çocuk annesi Tevrat Barışık’ın Altınşehir’deki evinden sabah erkenden çıkarak 9 ay önce hastalığı nedeniyle vefateden kayınvalidesinin mezarını ziyaret etmeye gittiği belirtildi. Adli Tıp Kurumu'na Tevrat Barışık'ın cenazesini almaya yakınlarının bekleyişi ise sürüyor. Tevrat Barışık'ın amcasının oğlu Mahmut Barışık, “Ortada 4 tane cenaze var. Bir Allah’ın kulu çıkıp herhangi bir açıklama yapmıyor. 500T hattındaki otobüsler zaten hep kaza yapıyorlar. O otobüsler sanki can değil, patates taşıyor. 6 çocuk annesi gitti. Bunun hesabını kim verecek? Otobüsün içinde ya tüp vardı ya da yakıtın içinde yağ var. Bu nedenle patlamış olabilir” diye konuştu.

YAKITTAN NUMUNE ALINDI

Otobüsün yakıt deposundan numuneler alındığı, inceleme sonunda motorine 10 numara motor yağının katılıp katılmadığının belirleneceği öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler