HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanında Sühan'a Cesur şoku!

Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanına göre Sühan, Cesur'un babası hakkında söylediklerini duyuyor! Peki Sühan şimdi ne yapacak?

Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanında Sühan'a Cesur şoku!

Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanı dikkat çekti! Star'ın beğenilen dizilerinden Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanı ile gelecek bölüme dair ipuçlarını verirken, heyecanlı gelişmeler yaşanacak gibi görünüyor. Cesur ve Güzel yeni bölümde Cesur'un babası Tahsin Korludağ hakkında söylediklerine kulak misafiri olan Sühan, duyduklarının gerçekliğini sorgulamaya başlıyor. Bu konuda kardeşi Korhan Korludağ'a da başvuracak! Oyuncu kadrosu ve senaryosu ile dikkatleri çekmeyi başaran yeni dizi Cesur ve Güzel 5. bölüm izleyeceklere yine sürpriz bir akşam yaşatacak. Cesur'un intikam planlarına başlamasının ardından artık her şey daha tehlikelidir. Tahsin ise geçmişe dair ilk işaretleri aldıktan sonra dikkatlidir... Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı dizi 8 Aralık Perşembe akşamı 20.00'de ekrana gelecek. Cesur ve Güzel 5. bölüm fragmanı ve yeni bölüm hakkında özet bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

CESUR VE GÜZEL YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Güzel yeni bölümde geçmişin intikamını almak için çabalayan Cesur, hiç beklemediği şekilde düşmanı olarak gördüğü Tahsin Korludağ'ın kızı Sühan'dan etkilenmeye başlar. İkilinin ilk öpücüğü Sühan farkında olmasa da, Banu ile aralarında bir savaş başlatacaktır. Cesur'un babası hakkındaki konuşmalarına kulak misafiri olan Sühan duyduklarına inanmak istemez. Babası hakkında duyduklarını araştırmaya başlar. Bu noktada kardeşi Korhan da başvuracağı kişiler arasındadır. Öte yandan oğlu Korhan'nın geçmişten bahsetmesinden rahatsız olan Tahsin, geçmişte olanların ortaya çıkmayacağını düşünür.

Cesur ve Güzel 5. Bölüm Fragmanı

2. Fragman

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

O “İlk Öpücük” Cesur için uçurum, Sühan için bıçak sırtı olsa da , ikisi de , o anın etkisinden uzun süre kurtulamazlar. Banu bu öpücükle Cesur’u kaybedeceğini hisseder. Cesur’u, Sühan’dan uzak tutmak için, kendi önlemlerini alır. Öte yandan, Cahide de Sühan’ın aklına Cesur'la ilgili şüphe tohumları ekmektedir. Sühan, bu şüphenin izinden gider. Cesur, geçmişini Tahsin Korludağ’ın elinden yavaş yavaş almaya kararlıdır. Düşmanının güvenini kazanmak için büyük bir oyun oynar. Bu oyunun tek kazananı Cesur olmalıdır.

Bir Ay Yapım projesi olan Cesur ve Güzel dizisinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. Ece Yörenç'in senaristliğini yaptığı Cesur ve Güzel dizisinin oyuncuları arasında; Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Devrim Yakut, Nihan Büyükağaç, Fırat Altunmeşe, Irmak Örnek, Okday Korunan, Gözde Türkpençe, Işıl Dayıoğlu, Zeynep Kızıltan, Cansu Türedi ve Tilbe Saran yer alıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler