HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? İşte 17 Ağustos güncel altın fiyatları

Çeyrek altın ve gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatları, güne artışla başladı. Geçen hafta yükselen altın fiyatları ile altının gram fiyatı son iki ayın en yüksek değerine ulaşmış ve gram altın 147 liraya kadar çıkmıştı. Peki çeyrek altın şu an ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Gram altın fiyatı ne oldu? İşte 17 Ağustos güncel ve anlık altın fiyatları...

Çeyrek altın ne kadar oldu? Gram altın kaç lira?  İşte 17 Ağustos güncel altın fiyatları

Çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları, güne yükselişle başladı. Son iki ayın en yüksek değerine ulaşan ve 147 liradan satılan gram altın şu an ne kadar oldu merak ediliyor. Uzmanlar, altın fiyatlarının Kuzey Kore - ABD arasında gerilim nedeniyle yıl sonuna kadar artış göstereceğini iddia ettiler. Peki çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? İşte 17 Ağustos Çarşamba güncel altın fiyatları...

17 AĞUSTOS 2017 ALTIN FİYATLARI

An olarak altın fiyatları;

145,50 liradan alınan gram altın, 145,55 liradan,

232,80 liradan alınan Çeyrek altın 237,98 liradan,

464,14 liradan alınan Yarım altın 475,95 liradan,

956 liradan alınan Cumhuriyet altını ise 967 liradan,

931,19 liradan alınan Tam Ziynet altını, 948,99 liradan satılıyor.

Altın fiyatlarını anlık ve güncel olarak aşağıdaki bağlantıdan 7/24 takip edebilirsiniz.

Altın fiyatları için tıklayın

KUZEY KORE - ABD GERİLİMİ, ALTIN FİYATLARINI ARTIRACAK!

Kuzey Kore ile Amerika arasında yükselen tansiyon altın fiyatlarını yukarıya çekebilir. Halen 1282 dolar civarında bulunan altının onsunun sene sonunda 1400 dolara çıkabileceği belirtildi. Bu iddianın sahibi ise Rusya'nın en büyük yatırım bankalarından VTB Capital JSC'nin Değerli Metaller Bölüm Başkanı Evgeny Ananiev.

Bloomberg'te yer alan habere göre Ananiev, hem Kuzey Kore ile Amerika arasında yaşanan gerilim hem de Çin ve Hindistan gibi büyük ekonomilerin artan altın talebi nedeniyle altının ons fiyatının son dört yılın en yüksek seviyesi olan 1400 dolara çıkabileceğini ifade etti.

Evgeny Ananiev, altının zirveyi görmeden önce üç ay içinde 1360 dolara çıkabileceğini belirterek, "Sonrasında bir düzeltme yaşanabilir. Ancak düzeltmede 1200 doların altını beklemiyorum" dedi.

Altın fiyatları yılbaşına göre yüzde 12 artışla 1282 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Altının yukarı gidebileceği ile ilgili bir görüş de Londra'daki bağımsız değerli metaller firması Metals Focus'un analisti Chirag Sheth'ten geldi. Altının boğa piyasasında olduğunu söyleyen Sheth, Kuzey Kore'nin tavrının altını 1300 doların üzerine çıkarabileceğini belirterek, 6-9 ay arasında da 1400 doların görülebileceğini kaydetti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler