HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cezaevi girişinde silahlı mahkum paniği

İstanbul'daki Kartal H Tipi Açık Cezaevi'nde yatan ve izinli olan bir mahkum, arkadaşlarını ziyaret için gittiği cezaevi girişinde tartıştığı gardiyanlara silah çekti.

Kartal H Tipi Açık Cezaevi nizamiyesinde meydana geldi. Kartal H Tipi Cezaevinde yatan ve izinli olarak dışarı çıkan Eyüp Akçay, içerdeki arkadaşlarını ziyaret etmek için cezaevine geldi. İddiaya göre Akçay cezaevi girişinde 'uzun süre bekletildiği için' gardiyanlarla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eyüp Akçay'ın yanında getirdiği tabancayı gardiyanlara doğrulttu.

Olay nedeniyle cezaevi nizamiyesinde büyük bir kargaşa çıktı. Cezaevi yönetiminin habervermesi üzerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Bu sırada çıkan kargaşadan yararlanan Eyüp Akçay bir otomobile binerek kaçtı. Polis ekipleri görüş için cezaevinin önünde bekleyen mahkum yakınlarını güvenlik gerekçesiyle uzaklaştırdı. Bazı mahkum yakınları görüş için cezaevi önünde uzun süre bekletildiklerini, olayın da bu nedenle meydana geldiğini iddia ettiler. Kaçan Eyüp Akçay'ın yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı araştırma başlatıldı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler