HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP Ankara adayı Yavaş: 63 plaka gidiyor 06 plaka geliyor

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Ankara'da 60 yıldır Ankaralı bir belediye başkanı yok. 63 plaka gidiyor 06 plaka geliyor" dedi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Temelli'ye bağlı köylerin düzenlediği yağmur duasına katıldı. Temelli'de çiftçilerin sorunlarını dinleyen Yavaş, "Değerli hemşehrilerim, bugün buraya seçim için gelmedik. Malum Türkiye'nin her yerinde bir kuraklık var. Sizlerin yaptığı yağmur duasına biz de katılalım diye geldik. Allah kabul etsin. İnşallah Cenabı Allah memleketimizi afetlerden, kazalardan belalardan, ikiliklerden, bölünmelerden korusun" dedi.

Ankara'da 60 yıldır Ankaralı bir belediye başkanın olmadığını söyleyen Yavaş, "Bundan sonra bıçağın ucu kendi hemşehrilerimizden yana basacak. 63 plaka gidiyor 06 plaka geliyor. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçim koordinasyon merkezini açarken dedi ki, rozetini çıkaracak herkesin başkanı olacak. Gün bugündür. Bu yüzyılda bir gelen fırsattır. Bunu iyi değerlendirmenizi istiyorum" diye konuştu.

Yavaş, şöyle devam etti:

"Sizlerden aldığımız vergilerle yoksullara yardım yapmaya devam edeceğiz. Fakat bir farkımız olacak; sosyal yardım alan ailelere 20 tona kadar su 10 lira, bir aylık otobüs bileti de 10 lira olacak. Yardım alan ailelerin çocuklarının da okul servis ücretlerinin parasını belediye ödeyecek. Niye? O çocuklar okusun, iyi yetişsin, yardım alan insanlar olarak kalmasınlar diye. Allah herkese akıl, fikir, beden sağlığı vermiş. Biz de balık tutmayı öğreteceğiz. Buradaki asfaltlar seçimi kaybetme korkusu olmasa yapılmaz. Geçen günlerde Yakacık Köyü'ne gittik. Daha biz gitmeden kömür kamyonları oraya gitti. Şimdi çağırıyorlar, "gelmesen de geleceğiz diye konuş da bir şeyler gelsin' diyorlar. Biz bunu Allah rızası için yapacağız. Seçime alet olacak şeyler değil bunlar. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek." (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler