HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'den er ve erbaş ailelerine asgari ücret verilsin önerisi

CHP, askerlerin ihtiyaç sahibi ailelerine askerlik görevleri süresince asgari ücret tutarında aylık ödeme yapılması için kanun teklifi verdi. Teklife göre; askerlik görevini yapmakta olan er ve erbaşların askerlik görevleri süresince hanelerinde kişi başı gelirin asgari ücretin üçte birinden az olduğu durumlarda evliyse eşlerine, evli değilse bakmakla yükümlü oldukları anne ya da babalarına askerlik görevleri devam ettiği sürece asgari ücret tutarında aylık ödeme yapılacak.

CHP'den er ve erbaş ailelerine asgari ücret verilsin önerisi

Teklifin gerekçesinde, askerlik görevini er ve ya erbaş olarak yapmakta olan muhtaç hanelere askerlik görevi süresince asgari ücret tutarında aylık ödeme yapılmasının amaçlandığı belirtildi.

Teklife göre; askerlik görevini yapmakta olan er ve erbaşların askerlik görevleri süresince hanelerinde kişi başı gelirin asgari ücretin üçte birinden az olduğu durumlarda evliyse eşlerine, evli değilse bakmakla yükümlü oldukları anne ya da babalarına askerlik görevleri devam ettiği sürece asgari ücret tutarında aylık ödeme yapılacak. (ANKA)


En Çok Aranan Haberler