HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li Aylın Nazlıaka ile Melih Gökçek yine davalık

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu sefer Nazlıaka'nın kayınpederinin işyeri yüzünden karşı karşıya geldi.

Gökçek'i yaptığı paylaşımlar nedeniyle mahkemeye verdiğini belirten Nazlıaka, Gökçek'in siyasi gücünü kullanarak bana saldırması doğru işler yaptığımın kanıtıdır. Bu benim için büyük bir onurdur" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bu sefer Nazlıaka'nın kayınpederinin iş yeri yüzünden karşı karşıya geldi. Gökçek'in Twitter'dan yaptığı paylaşımlara yazılı açıklama ile cevap veren Nazlıaka, kendisini yenemeyen Gökçek'in, kutsalına; ailesine saldırmaya devam ettiğini belirtti. Gökçek'in çirkinliği kayınpederinin kurduğu şirkete kadar götürdüğünü belirten Nazlıaka, "Ama yine iftirası kendi üzerine yapıştı, kötülüğü ayağına dolandı. Bunun cezasını mahkemede ödeyecek. Ensendeyim Gökçek" dedi.

Gökçek'in kendisine olan nefreti nedeniyle kamuoyunu da yanlış bilgilendirdiğini anlatan Nazlıaka, "Oysaki ona yazılan bilgi notunda adamları şöyle yazmış; 'Şirketin iki ayrı su aboneliği var.' Gökçek yanlışlıkla bu notu da Twitter'da paylaştığı görselin altında unutmuş. Depo olarak kullanılan yerin faturalarını sosyal medyadan yayınlarken mağazanın tüketimine ait olan su sayacı faturalarını bilerek sakladı. Söz konusu beyaz eşya mağazasında ortalama ayda 6 metreküp su tüketiliyor. Gökçek'in iddiaları doğruysa, o zaman neden ASKİ'den yolladığın adamları tutanak bile tutmadan, sayacı mühürlemeden mağazadan ayrıldı? Burası bir mağaza olduğu için güvenlik nedeniyle kameralar kayıt yapıyor. ASKİ'den gelenlerin iftira atacak bir şey bulamayınca nasıl da alel acele kaçtığının görüntüleri elimizde mevcut" dedi.

Melih Gökçek'in asıl şu sorulara yanıt vermesini isteyen Nazlıaka şu ifadeleri kullandı:

"Kaçak Saray için ayda kaç TL'lik su faturası ödeniyor?

Mercedes Benz ile ilgili rüşvet iddiaları konusunda neden hiç açıklama yapmıyor?

Oğlunun milletvekilliğini bana saldırarak mı garantiledi?

Gökçek'in siyasi gücünü kullanarak bana saldırması doğru işler yaptığımın kanıtıdır. Bu benim için büyük bir onurdur."

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler