HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li Erdem: Işık ile Öksüz, 14 Temmuz gecesi görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Eren Erdem, 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde, darbe girişiminin kilit isimlerinden olduğu belirtilen firari Adil Öksüz’le Milli Savunma Bakanı Fikri Işık arasında görüşme olduğunu öne sürdü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında "Adil Öksüz'e neden kelepçe takılmadı? MİT yasasında değişiklik yapıldı. Başbakanın emri ve talimatıyla hiçbir MİT görevlisi gözaltına alınıp tutuklanamaz" demişti.

CHP'li Erdem: Işık ile Öksüz, 14 Temmuz gecesi görüştü

Tele 1'de konuşan CHP'li vekil Erdem, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın "14 Temmuz'da Sakarya'da Adil Öksüz'le görüştüğünü", "bu görüşmenin görüntüleri olduğunu" ve "görüntülerin kimde olduğuna ilişkin MİT'in bilgisinin olduğunu" iddia etti.

Darbe girişiminin ardından önce tutuklanan ancak daha sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'ün nerede olduğu hâlâ bilinmiyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında "Adil Öksüz'e neden kelepçe takılmadı? MİT yasasında değişiklik yapıldı. Başbakanın emri ve talimatıyla hiçbir MİT görevlisi gözaltına alınıp tutuklanamaz. Adil Öksüz neden gözaltına alınıp tutuklanmadı?" demişti.


En Çok Aranan Haberler