HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li vekil doğalgaz mağduru oldu

CHP'li vekil Sabahat Akkiraz, 'Kardeşim ile kaldığımız evin gaz limiti dolduğundan 1 Ocak’a kadar gaz alamıyoruz' açıklamasında bulundu.

CHP'li vekil doğalgaz mağduru oldu

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, Ankara’da gaz kısıtlamasından kendisinin de payını aldığını belirterek, “Kardeşim ile kaldığımız evin gaz limiti dolduğundan 1 Ocak’a kadar gaz alamıyoruz. Karneye halkı mahkum ettiniz diyenler; karnesi elinde olan ürünü alabiliyordu. Sizin uygulamalarınızla paran varsa da doğalgaz alamıyorsun. Soba kuracağız. Eskisi gibi” dedi.

Akkiraz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ankara’daki gaz kısıtlamasından ben de payımı aldım” derken, “Kardeşim ile kaldığımız evin gaz limiti dolduğundan 1 Ocak’a kadar gaz alamıyoruz” ifadelerini kullandı.

Akkiraz, şöyle dedi:

“Buradan sormak istiyorum. Ankara’yı yöneten ve halkın ısınma hakkına bile limit koyan zihniyet mi ileri demokrasiyi ve belediyeciliği getirecek. Karneye halkı mahkum ettiniz diyenler; karnesi elinde olan ürünü alabiliyordu. Sizin uygulamalarınızla paran varsa da doğalgaz alamıyorsun. 5 yaşındaki yeğenim, annesini Ankara'daki evlerinden göndermek zorunda kaldık. Gaz limiti koyarak insanları yaşadıkları alanda kısıtlıyorsunuz. Evlerimiz bizim yaşam ve özel alanlarımızdır. Evlerimizde bile konfor alanı yaratmamıza saçma tasarruf söylemi ile cevap vermek cahilliktir. Soba kuracağız. Eskisi gibi. Ama gaz için özel anlaşmalar imzalayıp, fazladan gaz alıp halkın parasını havaya saçanlar yeni zamlar müjdeliyor. Kriz çıktı. Dolar arttı. Doğal gaz zammı kapıda diye açıklama yapan bakan; ayakkabı kutularına baksın; krizi çıkartan siz, zammı yapan siz.”

Güncel haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler