HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'yi karıştıran iddia! Erdoğdu, Kılıçdaroğlu'nun çadırını bastı!

CHP'nin Gelibolu'da düzenlediği Adalet Kurultay'nın üçüncü gecesinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'nun alkollü halde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaldığı çadırı basmaya kalkıştığı iddia edildi. Erdoğdu'nun kendisini engelleyen parti görevlisini darp ettiği, görevlinin 17 günlük iş göremez raporu olduğu öne sürüldü. Aykut Erdoğdu ise Adalet Kurultayı'na alkollü ve silahlı gittiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

CHP'yi karıştıran iddia! Erdoğdu, Kılıçdaroğlu'nun çadırını bastı!

CHP'nin Gelibolu'da düzenlediği Adalet Kurultayı sona erdi. 4 gün boyunca çok çeşitli konularda panellerin gerçekleştirildiği kurultayın kapanışından önceki gece konaklama alanında bir skandal yaşandığı iddia edildi.

ALKOLLÜ HALDE GİRMEYE ÇALIŞTI

Kaynaklardan edinilen bilgiye göre, gerginlik CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'nun, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaldığı çadırı basmak istemesiyle başladı. Alkollü olduğu öne sürülen Erdoğdu, kendisini engellemek isteyen parti görevlisiyle tartıştı. Kamp alanına giremeyen Erdoğdu, önce bölgeden uzaklaştı ardından yanına birkaç kişi daha alarak geri döndü.

'17 GÜN DARP RAPORU ALDI' İDDİASI

Erdoğdu'nun bu esnada, kısa süre öncesinde kendisini kamp alanına almayan Gökhan adlı genel merkez çalışanına saldırdığı, arbede sırasında kolu kırılan görevlinin 17 günlük iş göremez raporu aldığı öne sürüldü.

DİSİPLİN CEZASI MI VERİLECEK?

Partililer tarafından hastaneye kaldırılan görevlinin tedavisi devam ederken parti yönetiminin devreye girdiği ve görevliden Erdoğdu hakkında şikayetçi olmamasını istediği ifade edildi.

ERDOĞDU'DAN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, bazı gazetelerde şahsı ile ilgili Adalet Kurultayı'nın düzenlendiği kamp alanına alkollü olarak gittiği, kurultay boyunca karavanda konaklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "sözde" çadırına izinsiz ve silahlı olarak girmeye çalıştığı, bu sırada bir kamp görevlisini darbettiği yönünde haberler yapıldığını belirtti.

Aykut Erdoğdu açıklamasında, "Bazı yayın organlarının da yalan ve iftira haberle itibar ettiği görülmüştür. İftira içeren tüm yayınlar hakkında yasal süreç başlatılmıştır." ifadesini kullandı.


En Çok Aranan Haberler