HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çıldır "Halk Masa Tenisi Turnuvası" sonuçlandı

Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Halk Masa Tenisi Turnuvası“ sonuçlandı.Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Çıldır’ın Kurtuluşunun 97.

Çıldır "Halk Masa Tenisi Turnuvası" sonuçlandı

Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Halk Masa Tenisi Turnuvası“ sonuçlandı.
Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Çıldır’ın Kurtuluşunun 97. Yıl dönümü anısına ve ilçedeki vatandaşları spor yapmaya teşvik etmek ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla 16 Şubat tarihinde Çıldır İmam Hatip Lisesinde “Halk Masa Tenisi Turnuvası” her yaştan 25 kişinin katılımıyla yapılarak, başarı ile sonuçlandı.
Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu yapmış olduğu açıklamada “Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu masa tenisi turnuvası son derece olumlu sonuçlandı. Turnuvaya katılan herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonrada ilçemizde bu tür spor faaliyetlerinin yapılması için gerekli tüm desteği sağlayacağız” dedi.
Düzenlenen “Halk Masa Tenisi Turnuvası” sonucundan Mehmet Kılcı birinci, Doğukan Burukçu ikinci, Tunay Sargın ise üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara hediyeleri 25 Şubat 2018 tarihinde Çıldır’ın Kurtuluş etkinlikleri kapsamında Çıldır Kaymakamlığı ve Çıldır Belediye Başkanlığı tarafından taktim edilecek.

Çıldır

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler