HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cizre'de olaylı gece

Cizre'de iki polis memuru yüzleri maskeli grup tarafından linç edilmek istendi. Polisler havaya ateş açarak kurtuldu, olayda 4 kişi yaralandı, 2 polis ise gözaltına alındı.

Cizre'de olaylı gece

Şırnak Valiliği, izinsiz gösteri yapan yüzleri maskeli bir grubun içerisinde 2 polisin bulunduğu sivil aracı yakmak istediğini, polislerin de havaya ateş açarak, araçla olay yerinden uzaklaştıklarını bildirdi.

Şırnak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, dün gece izinli iki polis memurunun sivil araçlarıyla Emniyet Müdürlüğü Halı Sahası’na giderken, yüzleri maskeli, molotofkokteyli ve taş atan bir grup tarafından yollarının kesildiği belirtildi.

Polis memurlarının bulunduğu aracın, gruptakilerce yakılmak ve görevlilerin de linç edilmek istendiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: ”Polis memurları bu durumdan kurtulabilmek için havaya ateş açmak suretiyle olay yerinden şahsi araçlarıyla uzaklaşmışlardır. Olaydan bir süre sonra çeşitli yerlerinden yaralanmış olan 4 vatandaşımız Cizre Devlet Hastanesine intikal etmiş ve tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili çok yönlü idari ve adli soruşturma başlatılmıştır. Savcılık talimatı ile iki polis memuru gözaltına alınmış, tahkikat jandarma tarafından yürütülmektedir.”

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler