HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Club Brugge - Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Club Brugge - Başakşehir maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan yayınlanacak merak ediliyor. Medipol Başakşehir, Club Brugge ile Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçına çıkıyor. Geçen sezonu 2. sırada bitiren Başakşehir, Club Brugge'u elerse play off turuna kalacak. Peki Club Brugge-Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Club Brugge-Medipol Başakşehir maçı şifresiz mi? Hangi kanallar yayınlayacak? İşte detaylar...

Club Brugge - Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Club Brugge - Başakşehir maçına saatler kala taraftarlar maçın saat kaçta ve hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyorlar. Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçına bu akşam Club Brugge ile deplasmanda oynayacak. Kadrosuna yeni takviyeler yapan geçen sezonun başarılı takımı Başakşehir, Club Brugge maçından avantajlı bir skor ile dönmeye hedefliyor. Peki Club Brugge Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maç şifresiz mi yayınlanacak? Başakşehir'in kadrosu belli oldu mu? İşte detaylar...

CLUB BRUGGE - BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, Belçika'nın Club Brugge takımıyla yapacağı ilk maçı, İtalya Futbol Federasyonundan Paolo Mazzoleni yönetecek. 26 Temmuz Çarşamba günü Belçika'nın Bruges kentindeki Jan Breydel Stadı'nda TSİ 22.00'de oynanacak Club Brugge - Medipol Başakşehir maçını Aspor naklen yayınlayacak.

ABDULLAH AVCI "CLUB BRUGGE DEPLASMANINDA AVANTAJLI DÖNMEK İSTİYORUZ"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda bu akşam Belçika'nın Club Brugge takımıyla deplasmanda yapacakları ilk maçtan iyi bir sonuç alarak Türkiye'ye dönmek istediklerini söyledi.

EMRE "CLUB BRUGGE MAÇI KOLAY OLMAYACAK"

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu da Club Brugge'nin Avrupa'daki deneyimine saygı duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Her iki takım adına da kolay bir maç olmayacak. İyi bir takım olma adına önemli adımlar atıyoruz. Türkiye'de örnek kulüp olma yolunda ilerliyoruz. Biz iyi konsantre olduk, rakibimize iyi çalıştık. Yarın sahaya çıkıp ülke futbolunu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız."

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR, CLUB BRUGGE MAÇINA HAZIR!

Medipol Başakşehir, Club Brugge ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Jan Breydel Stadı'nda, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Medipol Başakşehirli futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.

BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL İLK 11'İ

Medipol Başakşehir'in bugün TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Adebayor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler