HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Coca Cola nın anlamı ve hayatımızda yer etmiş en özel 5 kullanım alanı

Coca Cola nın anlamı, 1886 yılında onu üreten Eczacı Dr. John Pemberton’ın muhasebecisi Frank Robinson’ın isim önerisi olarak serinliği ve lezzeti ifade ediyor. Fakat hissettirdiği sevginin yoğunluğu neredeyse hepimiz için farklı bir anlam taşıyor. Yaşantımızın her anında yanımızda olan Coca-Cola’nın, kalbinde her zaman yeni anılara yer açabilenler için hissettirdikleri özeldir. İşte, 7’den 70’e herkesin gözü kapalı tükettiği, tadıyla bir efsane olan Coca-Cola’nın hayatımızdaki 5 özel anlamı.

Maç Heyecanı

En yakın dostları bir araya getiren o heyecan dolu 90 dakika! Farklı takımları tutsanız da, kalbiniz birlikte atar. Kaybedilen maçlar olsa da, dostluklar hep kazanır. Mutluluk kusursuz olsun istenince, sadece maç keyfini yaşamak için buz dolabı Coca-Cola ile doldurulur önce.

En hararetli anlarda açılan buz gibi Coca-Cola, unutulmayacak anıların vazgeçilmez ortağı olur.

Doğum Günü

Herkes özeldir ve herkes yılda en az bir kere kendini “dünyanın en özel insanı” gibi hissetmeyi ister. Doğum günleri bu hisleri en derinde yaşamak ve sevdiklerimizle paylaşmak için en anlamlı günlerdir. Hediyeleri açmanın heyecanına, pastanın lezzetine, annelerimizin yaptığı atıştırmalıkların tadına doyum olmaz. Hele ki ilk aşık olunan kişi de kutlamaya katılmışsa. Buz gibi bir Coca-Cola da varsa masada, en unutulmaz doğum günlerinden biri hatıralardaki yerini almıştır bile.

İlk İş Yemeği

Mezun olacağın günü iple çekerdin. Üniversite 10 sene sürecek gibi gelirdi. Halbuki şimdi hayalini kurduğun işte çalışıyorsun. İlk iş yemeği deneyimin. Rahat ol. Masada oturanlar kim olursa olsun, yıllardır tanıdığın yakın bir dost hep yanında olacak. Coca-Cola’nın tanıdık tadından bir yudum alınca hem yemeğin, hem de iş arkadaşlarınla muhabbetin keyfini çıkaracaksın.

Yaz Başı

Çocuklar için ve onlarla gurur duyan aileleri için en güzel gün. Okulların son günü. Yaz tatilinin gelişiyle mutluluklarını tüm enerjisiyle çevrelerine yansıtan çocuklar. Karneler alınmış. Hepsi pekiyi! Başarılarla dolu bir öğretim yılının en güzel yanı, yaz tatilinde arkadaşlarla ayakları serin denize sokup, en güzel anıları buz gibi Coca-Cola eşliğinde paylaşmak. İşte o anlarda kim çocuk olmak istemez ki?

İlk Davet

Sonunda o hep istediğin ev senin oldu. Sofrayı en iyi yaptığın yemeklerle donatmış, tüm aileyi bu mutlu günde bir araya getirerek her zaman hatırlanacak mükemmel bir geceye imza atmışsın. İnsanlık için küçük, ama senin için çok büyük bir gün! Elbette Coca-Cola bu özel günde senin yanında. Çünkü biliyorsun ki en özel davetlerin tadı, Coca-Cola ile çıkar.

Coca Cola nın anlamı bazen eski bir fotoğrafa baktığınızda hissettirdiği mutlulukta gizlidir. İşte bu yüzden kalbini, neşeyi, sevgiyi, kısacası tüm güzellikleri paylaşmayı seven herkes en özel anlarını Coca-Cola ile yaşıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler