HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuk seyircilerin önünde erotik şov!

Bandırma İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen 23’üncü Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali yapıldı. Ancak mahalle etkinliklerinde yer alan dansçı kızların şovları festivale gölge düşürdü.

Çocuk seyircilerin önünde erotik şov!
Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Bandırma Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Sanat Festivali, 1 Haziran’da coşkulu bir şekilde başladı. Kuşcenneti’nin korunmasına dikkat çekmek için düzenlenen festivalde birçok etkinlik düzenlendi. Ancak bir tanesi vardı ki, hiç kimse ne olduğuna, nasıl yapılabildiğine anlam veremedi.
**OKUL BAHÇESİNDE GÖSTERİ**
3 Haziran Pazar günü mahalle etkinlikleri kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde organizasyon gerçekleştirildi. Çocuklar velileriyle birlikte yapılacak organizasyonu izlemek için toplandı. Ve iki dansçı kız bahçedeki gösteri alanına çıkarak dans etmeye başladı. Adeta erotik bir dans gösterisiyle karşılaşan veliler neye uğradıklarını şaşırdı. Bahçedeki çocuklar, durumdan habersiz gösteriyi izlerken, dansçı kızalara en büyük ilgi hemen arkalarında gösteriyi izleyen erkekler gösterdi.Yaşananlar ve üzerine ilçede başlayan tartışma festivale gölge düşürdü.
Mahalle etkinliklerinde dansçı kızların şovlarına Ak Parti Bandırma İlçe Başkanlığı tepki gösterdi. Ak Parti Bandırma İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bu tür etkinlerin okul bahçesinde yapılmasının doğru olmadığı bildirildi. Yapılan açıklamada "Çocukların ve ailelerin bulunduğu platformlarda dansçı kızlar kültür etkinlikleri adı altında erotik şov yaptırmıştır. İlçe sakinlerinin bu konudaki tavrı da nettir. Bu tür etkinlik festivale yakışmamıştır. Mahalle sakinlerinin göstermiş olduğu tepkiyi göz önüne alarak bir sonraki yıl 24’ncüsü düzenlenecek festivalde bu tür etkinlere yer vermemesi, festival komitesi ve yetkililerin daha dikkatli olması en büyük arzumuzdur" denildi.
(DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler