HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Coşkulu Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetin 94’üncü yılı her yıl olduğu gibi bu yıl da Şişli’de coşkuyla kutlanacak. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü öncülüğünde düzenlenen ‘Cumhuriyet Yürüyüşü’ ise 29 Ekim Pazar günü saat 18.30’ da Atatürk Evi önünden başlayacak. Yürüyüş sonrası sanatçı Mehmet Erdem unutulmaz bir konser verecek.

Coşkulu Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları her yıl olduğu gibi bu yıl da Şişli’de büyük bir coşku ve şenlik havasında kutlanacak. 14.00 itibariyle müzik grupları Şişli’nin 4 farklı noktasında sahne alarak Cumhuriyet bayramını şenliğe dönüştürecek. Gruplar Esentepe Metrocity AVM yanı, Osmanbey Atatürk Evi Önü, Tayyereci Fehmi Sokak, Abdi İpekçi Caddesi başında yer alan sahnelerde gösterilerini sunacaklar.

Gün içinde devam eden Cumhuriyet coşkusu akşam saatlerinde Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü ile devam edecek. Saat 18.00’de Osmanbey ’de bulunan Atatürk Evi’nin önünden başlayacak olan yürüyüş öncesi vatandaşlara 10 bin bayrak dağıtılacak. Dev Atatürk ve Türk bayraklarıyla süslenen yollardan geçildikten sonra yürüyüş Abdi İpekçi Caddesi’nde son bulacak. Cumhuriyet

Bayramı kutlaması Abdi İpekçi Caddesi alanında Mehmet Erdem’in vereceği konserle devam edecek.

29 Ekim Pazar günü saat 18.30’ de Atatürk Evi önünden başlayacak olan Cumhuriyet Bayramı yürüyüşüne tüm halkımız davetlidir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler