HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CS:GO Dust2 güncellemesi geldi: Dust2 güncellemesi nasıl yüklenir?

Counter Strike oyunlarının en çok tercih edilen haritası Dust2 güncelleniyor. CS:GO versiyonu için duyurulan Dust 2 güncellemesi, Valve tarafından resmi olarak duyuruldu ve bir sonraki ay beklenen CS:GO beta güncellemesi ile birlikte oyunculara yayımlanacak. Peki, CS:GO güncellemesi nasıl yüklenir? CS:GO için güncellenen Dust2 haritasında ne gibi değişiklikler var?

CS:GO Dust2 güncellemesi geldi: Dust2 güncellemesi nasıl yüklenir?

Valve, CS:GO ile ilgili büyük bir güncellemeye hazırlanıyor. Counter Strike oyunlarının en çok tercih edilen ve ayrıca CS:GO turnuvalarında en çok tercih edilen haritalardan olan Dust2 haritası, güncellendi! Dust2 güncellemesi ile köklü köküne bir güncelleme görmesek de; grafik konusunda günümüz trendlerine ulaşmış durumda. Dust 2 güncellemesi kısıtlı olsa da indirilebilir durumda ve genel güncelleme için CS:GO oyuncuları diğer beta güncellemesini bekleyecekler. Peki, daha şimdiden CS:GO Dust2 harita güncellemesi indirilebilir mi? Dust2 güncellemesi nasıl yüklenir?

Yeni karakter modellemeleri, bombsite'taki köklü grafik değişikliklerinin uygulandığı Dust2 harita güncellemesi ile ilgili Valve çok da fazla detay vermiyor.

DUST2 GÜNCELLEMESİ NASIL YÜKLENİR? EKSİSİYLE ARTISIYLA YENİ DUST2 HARİTA GÜNCELLEMESİ

Dust2 güncellemesi CS:GO beta güncellemesi ile birlikte oyunculara sunulacak. Lakin, Dust2 harita güncellemesine ek olarak çeşitli yenilikler de görülüyor. Ekipman-silah modellemelerindeki değişiklikler ve yenilikler, yeni nesil skin'ler, Dust2 harita güncellemesi ile CS:GO oyuncularına sunulacak.
CS:GO için güncellenen Dust2 güncellemesi, şimdilik sadece CS:GO beta sürümü ile 'test' aşamasında, Dolayısıyla haritayı indirmek ve kullanmak için CS:GO beta sürümüne giderek haritayı test edebilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler