HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kerimcan Durmaz imalı eleştiri

Beyaz TV'de Türker Akıncı'nın sunduğu Ne Var Ne Yok programına canlı yayın konuğu olan Cübbeli, isim vermeden yaptığı eleştirisinde son günlerin çok konuşulan fenomeni Kerimcan Durmaz'ı topa tuttu.

Sosyal medya hesabı Instagram'daki videoları, dansı, giyimi ve DJ'lik performansıyla çok büyük bir hayran kitlesi toplayan ve birden popüler gündeme dahil olan Kerimcan Durmaz'a Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmur Ünlü'den eleştiri geldi.

İSİM VERMEDEN ELEŞTİRDİ

Cübbeli Ahmet Hoca, Beyaz Tv'de ekrana gelen ' Ne var ne yok? ' adlı programda Türker Akıncı'nın sorularını cevapladı. Programda sunucu Türker Akıncı'nın isim vermeden Kerimcan Durmaz'ı gündeme getirmesiyle birlikte "Hocam bu aralar çok moda. Özellikle böyle efemine gençler var. Çok popüler olanları var, biliyorsunuz sizler. Özellikle medya tarafından sanki böyle öne çıkarılıyor, onlar böyle çok popüler futbolcu gençleri onlarla takılıyor böyle" sözlerine yorum yapan Cübbeli, Durmaz'ı isim vermeden eleştirdi.

Akıncı'nın bu sözleri, sosyal medyada 'Kerimcan Durmaz'a bir mesaj olarak' yorumlandı.

ŞARKICILAR VE ÜNLÜLER ARASINDA PEK ÇOK ARKADAŞI VAR

Kerimcan Durmaz'ın özellikle Türkiye'nin ünlü şarkıcıları arasında oldukça geniş bir çevresi olduğu, sevildiği ve sıklıkla bu isimlerle bir araya gelip görüştüğü biliniyor.

'KIRITARAK KONUŞANLAR'

Cübbeli Ahmet Hoca, "Yani kırıtarak konuşmalar, kırıtarak yürümelerden tut... E şimdi mesela Allah kadına sakal vermemiş. Erkeğe sakal vermiş. E şimdi burada ne oluyor? Erkeklerden kadınlara, kadınlardan erkeklere benzemeye çalışan. Şimdi buraya genel bir lanet var. Bu genel lanet de Allah'ın yarattığı şekle müdahale" ifadelerini kullandı.

'ALLAH BÖYLE YARATMIŞ DİYENLER VAR HOCAM'

Türker'in "İşte onu hormonlarla açıklayanlar var. 'Hormonların o yönde olduğu için, Allah böyle yaratmış' diyenler var mesela Hocam" şeklinde soru yöneltmesi üzerine Cübbeli Ahmet Hoca şunları söyledi:

'ALLAH ONU ÖYLE YARATMIŞ AMA O ZAMAN O DA TEDAVİSİNE BAKACAK'

"Allah onu öyle yaratmış ama o zaman o da gidecek tedavisine bakacak. Allah tedavi de yaratmış. Yani Hünsa deniyor onlara. O tabi yaratılıştan iki cinsiyeti oluyor. Bunlara Allah yarattıysa 'Sen niye böylesin' diye azap etmez. Buradaki maksat ne? Öyle yaratılmadığı halde benzemek suretiyle yapmacık surette, zorlanarak yani işte o şekle bürünüyor. Burada genel bir lanet varsa bu lanetin içinde kadına has özellikler var, erkeğe has özellikler var. Mesela kadının da saçını kesmesi, haram. Niye, tamamen erkeğe benzemek oluyor. Erkeğin saçını kesmesi mübah, serbest."


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler