HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cübbeli Ahmet Hoca'dan şok sözler

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, "Bu vatanın bölünmesine hizmet edecek projelere destek olanlar, ahrette cevabını veremezler" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan şok sözler

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Ahmet Mahmut Ünlü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’dan dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Ünlü, şehitlik mertebesinin önemli bir makam olduğuna dikkat çekti. Ünlü, "Şehitlik konusunda Allah’ın ayetleri vardır. ’Allah yolunda katledilenler, şehit edilenler için ölüler demeyin.’ Bu mesele Allah yolunda mıdır? Bazı sapık görüşlüler bu uğurda şehit olan askerlerin şehit sayılmayacağını söylüyor. Hadis- Şerif’te ’Vatan sevgisi imandandır’ buyruluyor. Sen şimdi burada namaz kılıyorsan, camilerde ezan okuyorsan, askerlerin, şehitlerin vazife yapmaları, şehitlerimiz sayesindedir. Kulluğu rahat yapabiliyorsak, demek ki bunlar Allah yolunda öldüler" dedi.

"BÜYÜK Ortadoğu PROJESİ’NİN ALETİ OLACAKLAR"

Türkiye Cumhuriyeti’nden ayrılmak isteyen bazı gruplar olduğunu söyleyen Ünlü, şöyle devam etti:

"Şu anda elimizde bulunan Türkiye Cumhuriyeti toprakları elimizde kalan son Vatan topraklarıdır. Bunun üzerinde oyunlar oynanarak elimizden alınmasına, bunun da parçalanmasına dair gayretler hortlamış durumda. Bunu nasıl kabul edeceğiz? Devamlı arkadan hançerleniyoruz. Bazı halkımız da aldatılıyor. Yarın onlar Yahudinin, Büyük Ortadoğu Projesi’nin aleti olacaklar. Nasıl Türkiye’ye ’Açın sınırları’ diye yalvarıyorlar, daha büyük olaylarla karşılaşacaklar. Sen özerklik istiyorsun, istediğin yer bir avuç yer. Sen bir avuç yerde özerk olduğun zaman zaten önüne gelen seni bir yudumda yiyecek. Parçala, böl, ye. Sen bunu anlamıyor musun?"

VATANDAŞLAR UYANIK OLMALI

Tüm vatandaşların bölünme tehdidine karşı uyanık olmasını isteyen Ünlü, "Ezanlar durursa, vatan toprağı bölünüp de oradaki insanlar mağdur olursa bu vebaldir. Bu kadar insanın kul hakkına girilmiş olur. Vatandaşlar çok uyanık olacak. Zerre kadar vatanın bölünmesine alet olurlarsa ahrette cevabını veremezler" diye konuştu. Ahmet Mahmut Ünlü, şehitlerin ailelerinin ve gazilerin terörle mücadelede söz sahibi olması gerektiğine dikkat çekerek şöyle devam etti:

"Katillerin asla affedilmemesi, serbest bırakılmaması lazım. Çünkü hükümetin, devletin hakkı değil. Kur’an-ı Kerim’de ’Zulme uğramış, şehit düşmüşlerin kan sahiplerine saltanat ve güç verdik’ deniyor. Hak, kan sahibinindir. Kan sahibi ise şehitlerimizin babalarıdır, gazilerimizdir. Kimse şu, bu adına, ’İlerleyeceğiz’, ’Şöyle olacağız, böyle olacağız’ diyerek kan sahiplerinin kanını bağışlama hakkına sahip değildir. İsra Suresi’ni okuyorum. Müslümanı Kur’an bağlar."

ŞUBE BAŞKANINA PROGRAM TEKLİFİ

Ahmet Mahmut Ünlü, popüler televizyonlarda sürekli eğlence programları olduğunu, bu nedenle şehit ve gazilik kavramlarıyla ilgili duyarlılığın yayılmadığını söyledi. Ünlü, kurucusu olduğu Lalegül TV’de, Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın yılda en az bir kere şehitler ve gaziler üzerine yapılacak bir programda konuşmacı olabileceğini belirtti. Ziyaret, şehit yakınları ve gazilerin, Ahmet Mahmut Ünlü ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler