HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cübbeli Ahmet Hoca'ya tutuklama talebi!

Gözaltına alınan Cübbeli Ahmet Hoca tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Cübbeli Ahmet Hoca'ya tutuklama talebi!

Kamuoyunda ''Karagümrük çetesi'' olarak bilinen suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 kişiden, ''Cübbeli Ahmet Hoca'' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün de aralarında bulunduğu 7'si, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. 7 kişiden
4'ü tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı. Serbest bırakılanlar arasında Nejat Ergin de bulunuyor.

Ünlü'nün ismi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Karagümrük Operasyonunda geçmişti. Operasyon kapsamında çete lideri olarak, halen cezaevinde bulunan Nuri ve Vedat Ergin kardeşlerin ağabeyi Nejat Ergin de gözaltına alınmıştı.

Gözaltında tutuldukları İstanbul Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen ve aralarında Ahmet Mahmut Ünlü ile eski Türkiye güzeli Neslihan Önder'in de olduğu 13 kişinin, soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Uysal tarafından ifadeleri alındı.

FENALAŞTI HASTANEYE KALDIRILDI

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde savcılıkça sorgulanmasının ardından 6 şüpheliyle birlikte tutuklama istemiyle İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edilen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, mahkemeye çıkmadan önce şekerinin yükseldiği ve adliyeye çağrılan ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Ünlü'nün halen hastanede tedavi gördüğü kaydedildi.

Bu arada, aynı soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen bir kadın şüphelinin de adliyede rahatsızlanarak, ikinci bir ambulansla aynı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler