HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cübbeli'den şok Mehmet Görmez tweeti

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez emekliye ayrıldı. Görmez’in emekliye ayrılma talebini içeren dilekçesi Başbakanlık tarafından kabul edildi. Görmez’in yerine Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş’in vekalet edeceği öğrenildi. Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Mehmet Görmez'in ardından şoke eden yorumlar yaptı.

Cübbeli'den şok Mehmet Görmez tweeti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan geçen hafta Görmez’le ilgili, “Geleceğe yönelik Sayın Başkanın farklı bir görevle devam şeklinde bir arzusu, talebi söz konusu. Bu da tabi Sayın Başbakan’la değerlendirmek suretiyle verilecek bir karardır” ifadesini kullanmıştı.

Görmez de Diyanet’in FETÖ raporunu açıklarken ayrılacağının sinyalini vermiş, “Bütün görevler, makamlar, vazifeler sadece birer emanettir. O emanet, vakti, yeri ve zamanı geldiğinde teslim edilir” demişti.

Emekliye ayrılan Görmez'in ardından Cübbeli Ahmet Hoca'nın attığı tweet sosyal medyayı salladı. Cübbeli Ahmet Hoca, "Diyanet'e bundan tehlikelisi gelmemiştir diye düşünüyorum. Rabbim, vatana millete bağlı ve Ehli Sünnete sadık hayırlı bir reis nasib eylesin" dedi.


En Çok Aranan Haberler