HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cuma mesajları 2017: En güncel cuma mesajları, resimli cuma mesajları (19 Mayıs)

Cuma mesajlarıyla dostlarınızı, sevdiklerinizi mutlu edin.. En yeni Cuma mesajları içinden seçtiklerinizi bir kısa mesaj ile göndererek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Ayrıca resimli Cuma mesajları içinden beğendiklerinizi Facebook'tan, WhatsApp'tan paylaşabilebilirsiniz. İşte en güzel, en anlamlı Cuma mesajları...

Cuma mesajları 2017: En güncel cuma mesajları, resimli cuma mesajları (19 Mayıs)

Cuma mesajlarını sizler için haberimizde derledik. Sizden uzakta olan sevdiklerinizi bu özel ve önemli günde hatırladığınızı göstermek için Cuma mesajları gönderebilirsiniz. İslamiyet'te büyük öneme sahip Cuma günü, Müslümanların hem ibadet ettiği hem de bir araya toplandığı bir gün. Beraberlik duygusunu güçlendirmesi bakımından önemli olan Cuma günü için bir Hadis-i Şerif'te,

"Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün, cuma günüdür. Âdem o gün Cennet'e konulmuş, o gün Cennetten çıkarılmıştır. Kıyamet de o gün kopacaktır." denmiştir. Böyle önemli bir günün sevincini, huzurunu ve coşkusunu sevdiklerinizle ile paylaşabilmeniz için en güzel, en özel Cuma mesajlarını haberimizde derledik. İşte en yeni, en mübarek Cuma mesajları...

CUMA MESAJLARI 19 MAYIS 2017

Rabbim hizmet kapısından Rahmet nazarından Cennet kokusundan Kendi rızasından mahrum etmesin Hayırlı Cumalar

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle Hayırlı Cumalar

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşaAllah. Hayırlı Cumalar.

Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin. Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbimiz bugün de sana kul olarak el açıyoruz. Bugün bütün şerleri bizlerden uzak eyle. Sürpriz belalardan bizleri koru. Mutlulukları, huzurları ve güzellikleri hayırlı bir şekilde ver. Ve bizi bugün sevdiklerimizden ayrı koyma. Dualarınızı bekler, hayırlı cumalar dilerim.

Rabbim Cuma hürmetine, amellerimize ihlas, gönlümüze huzur, hastalıklarımıza şifa nasip eylesin.

Hayatımızın en hayırlı anında, kendisine layık kul, Efendimiz (s.a.v) layık ümmet eylesin. Şuurlu, esmayı seyre dalıp,

Rabbine teslim olan kullarından eylesin. Cumamız mübarek olsun inşallah.

Ey Rabbimiz! İşlerimizde muvaffakiyetler ihsan eyle. Yanlış yollara gidenleri gittikleri yoldan döndür. Hanelerimize mutluluk nasip eyle. Kaldırmakta zorlanacağımız yüklerle bizleri imtihan eyleme. Darda ve zorda koyma. Amin. Cumamız mübarek olsun.

Görmüyoruz Rabbim… Görme bilincimizi kaybettik. Herşey de Seni gören Sahabelerin nazarında meğer ne körmüşüz… Görmek istiyoruz Allah’ım. Her yaprağın, bir diğer yaprağın ışığını kapatmamış oluşunu idrak edip seni zikretmek istiyoruz… Kainattaki sırları görebilmemiz için kalbimizi aç Allah’ım… Körüz Rabbim… Gözlerimizi Seninle Aç… Bu cuma günü Gözlerimizin açılması duası ile Nurlu Cumalar.

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Ayakları şişerdi, o öpülesi ayakları. Ama bizim gibi sabahlara kadar gezmekten değil, sabaha kadar ibadet etmekten. Az yerdi, ama bizim gibi rejim yapmak için değil, fakirliği seçtiğinden. Gece gündüz ağlardı, o ağlayınca meleklerin gözleri dolardı ama bizim gibi pembe diziler yüzünden değil, mevlaya olan aşkından. Ne kadar farklıyız değil mi Allah rasülünden. Mevla bütün amellerimiz ve niyetlerimizle ona benzemeyi nasip etsin. Amin. Hayırlı cumalar.

Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasib eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar inşallah.

Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.

Hayırlı cumalar… Ya Rabbim; bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et… Hayırlı nurlu cumalar…

Bu mübarek cuma gününün tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum… Allah’ım bizi bize bırakıp şeytanın ve Nefsimizin elinde oyuncak eyleme..Bizi Rızanı kazanıp,Cennette Cemalini görenlerden eyle.. (Amin) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim Dualarımızı kabul etsin..Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah. Allahım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur.Günahlarımı bağışla. Senin her şeye gücün yeter.. (amin)

Cuma günleri,duanın kabul olacağı bir an vardır. Cuma”nın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah. Allah’ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

‘Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim. Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor.Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun.

Allahım, Sen, benim Rabbimsin; Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın; ben, Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla. Zira günahları bağışlayan ancak sensin. Cuma’mız Mübarek olsun Hayırlı nurlu cumalar…

Fakirdik.. ve lakin, haddi bilirdik, Secdede hamd ile, vecde gelirdik. üç kuruş gördükçe, sanki delirdik; Kıldık.. her güzeli, çirkine tabî; Ne kadar da sabırlısın.. Ya Rabbî…Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumamız hayırlı ve mübarek olsun.

ALLAHım, kalbimizi iman ve Kur’an nuruyla nurlandır. ALLAHım, Sana karşı fakrımızla bizi zengin kıl; Senden istiğna ile bizi fakir düşürme. Biz kendi havl ve kuvvetimizden teberrî edip Senin havl ve kuvvetine iltica ettik. Sen de bizi, Sana tevekkül edenlerden eyle. Bizi nefsimize terk etme. Bizi hıfzınla koru. Bize ve erkek, kadın bütün mü’minlere rahmet et. Kıymetli Kardeşlerim Cumamız Mubarek olsun inşaAllah…

‘Bir müslüman, Cuma günü gusul abdesti alıp,Cuma namazına giderse,bir haftalık günahları inş af olur ve her adımı için sevap verilir. Allah.c.c cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah . Ya Rabbi! Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah’ın Resulüdür demeyi nasip et. Allah.c.c cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah . Ey inananlar! Cuma günü namaz için çagrıldı ı(nız) zaman, Allah’ı anmaya koşun, alışverişi bırakın. Eger bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır. Allah Cumamızı kabul ve mübarek eylesin...

Mal senin..mülk senin..buyuran sensin, Hükmünü, apaçık duyuran sensin, Yaratan.. yaşatan.. doyuran sensin, Yine de kulların, şeytana tabî; Ne kadar da sabırlısın.. Ya Rabbî…Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumamız hayırlı ve mübarek olsun .

Ya Rabbi! Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O’nun elçisidir demeyi nasip et. Cumamız mübarek olsun inşAllah.

Herşeyi uydurduk, haşa kitaba, Haram ve helali, koyduk bir kaba; çorbamıza bile, karıştı riba, Sana ve Resûl’e, açmışız harbi, Ne kadar da sabırlısın.. Ya Rabbî…Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumamız hayırlı ve mübarek olsun.

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler