HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı bekleniyor... Diyarbakır'da geniş güvenlik önlemleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Diyarbakır’a yapacağı ziyaret öncesi kentin caddeleri al bayraklar ve Türkçe-Kürtçe yazılı pankartlarla donatıldı. Toplu açılış töreni gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesi geniş güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik önlemleri kapsamında bazı caddeler trafiğe kapatılırken, polis helikopteri de havadan destek veriyor.

Diyarbakır’da yapımı tamamlanan 288 milyon lira tutarında 85 projenin toplu açılış törenine katılmak üzere bugün kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçiş yapacağı caddeler al bayrakla donatılırken, birçok noktada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğrafları asıldı. Kentin birçok yerine, ’Diyarbekir’e hoşgeldiniz’, ’Bizler 15 Temmuz nöbetçileri, 16 Nisan evetçileriz’ yazılı pankartlar asıldı.

Caddelere daha önce geleceği belirtilen ancak, sonra program değişikliği nedeniyle gelmeyeceği öğrenilen Başbakan Binali Yıldırım’ın da fotoğraflarının da asıldığı görüldü.

OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Diyarbakır’da, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan için olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Çevre illerden takviye polis gönderilirken, Erdoğan’ın geçiş yapacağı yollarda belirli aralıklara polisler konuşlandırıldı ve kontrol noktaları oluşturuldu.

Güvenlik önlemleri kapsamında bazı caddeler trafiğe kapanırken, havada polis helikopteri de güvenlik önlemlerine destek veriyor. (DHA)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler