HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ndeki programa katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir dizi ziyaret ve toplu açılış için Burdur'a geldi. Erdoğan, Cuma namazını kent merkezindeki Ulu Cami'de kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ndeki programa katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyaret, toplu açılış ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde düzenlenecek 12 Mart 1921 İstiklal Marşı'nın kabulünün 95'inci yıl dönümü ve 1'inci Bilim ve Sanat ödülleri törenine katılmak üzere bugün 11.30'da Isparta Havalimanı'na 'Ana' uçağı ile iniş yaptı. Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile havalimanından ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazını kılmak üzere Burdur kent merkezinde bulunan Ulu Cami'ye geldi. Cami çevresinde keskin nişancılar ve barikatlarla geniş güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü. Cami bahçesinde bir grup vatandaş da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için bekledi. Erdoğan cami bahçesine Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile gelerek, inişte kendisini bekleyen kalabalığı selamladı. Erdoğan'a Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Isparta, Burdur milletvekilleri, AK Parti İl Başkanları da eşlik etti.

SURİYELİ KIZDAN DİLEKÇE

Cami bahçesinde Fateme Alatassı isminde Suriyeli kız da elinde dilekçe ile Erdoğan'ın gelişini bekledi. Annesi ve 5 kardeşinin Türkiye'ye getirilmesi için vize beklediklerini, vize konusunda yardımcı olunması için yazdığı dilekçeyi Erdoğan'a vereceğini belirten Alatassı, annesinin ve kardeşlerinin zor durumda olduğunu, babalarının ise 1 yıl önce Suriye'de hayatını kaybettiğini söyledi.

Erdoğan namazın ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretin ardından Erdoğan toplu açılış ve halka hitap etmek için Cumhuriyet Meydanı'na hareket etti.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler